Βαθμολογία

Δύο προσθήκες για την Τρίγλια

Ο 25χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Πολίτης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τρίγλιας. Αναλυτικά: «Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πολίτη.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1995 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, φτάνοντας μέχρι την Κ 20. Τις περιόδους 2014-15 και 2015-16 αγωνίστηκε με την Ζάκυνθο στην Football League ( Super League 2 σήμερα), κατσγράφοντας 10 και 9 συμμετοχές αντίστοιχα, ενώ την 2016-17 συνέχισε στον Κισσαμικό. Ακολούθησαν, πάντα στην ίδια κατηγορία, ο Παναιγιάλειος, στο πρώτο μισό της περιόδου 2017-28,με 5 συμμετοχές και ο Πανσερραϊκός, στο δεύτερο, με 9.

Την 2018-19 και στο πρώτο μισό της 2019-20 κατέγραψε συνολικά 20 συμμετοχές υπερασπιζόμενος την εστία του Απόλλωνα Πόντου, ενώ από τον Ιανουάριο του 2020, μέχρι το πρόωρο τέλος της περσινής χρονιάς, είχε δυο συμμετοχές με το Ν. Π. Σ. Βέροια στο πρωτάθλημα της Football League. Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας καλωσορίζει στις τάξεις της τον Δημήτρη και του εύχεται μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες»!

Απέκτησε και Δόρη

Κάτοικος Χαλκιδικής για λογαριασμό της Τρίγλιας έγινε ο 22χρονος μέσος, Αλέξανδρος Δόρης. Αναλυτικά: «Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Δόρη. Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1998 και αγωνίζεται κυρίως ως μεσοεπιθετικός.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής του Π. Α. Σ. Φλώρινα και την περίοδο 2016-17 κατέγραψε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Κ 20 της Super League με την Βέροια, ενώ είχε από μια συμμετοχή και με την πρώτη ομάδα, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Στο πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς, 2017-18, είχε 14 συμμετοχές με την Βέροια, ενώ ολοκλήρωσε την σεζόν με 3 συμμετοχές με την φανέλα του Απόλλωνα Πόντου, όλες στην τότε Football League και σημερινή Super League 2.

Το καλοκαίρι του 2018 πήγε στο Ν.Π.Σ. Βόλος και τι περίοδο 2018-19 είχε 14 συμμετοχές στο ίδιο πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας στο τέλος την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Super League 1.

Στις αρχές της περσινής χρονιάς επέστρεψε στον Απόλλωνα Πόντου και στο πρώτο μισό της είχε 9 συμμετοχές στην Super League 2, ενώ στο δεύτερο "μετακόμισε" στην Κρήτη, πανηγυρίζοντας με την Επισκοπή την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 8ου Ομίλου της Γ' Εθνικής και την άνοδο στην Football League.

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας καλωσορίζει στις τάξεις της τον Αλέξανδρο και του εύχεται μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες»!