Βαθμολογία

Αμερικάνικο αστέρι στην ΑΕΛ

Η ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου με την Νικολίνα Μούστο. Η Μούστο είναι 23 ετών, υπήκοος Η.Π.Α. με καταγωγή από την Χαβάη και αγωνίζεται σαν Επιθετικό Χαφ.

Η νεαρή αθλήτρια ήρθε στην Ελλάδα και στην Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή της ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμη.

Η Μούστο που προέρχεται από μία αναπτυγμένη ποδοσφαιρικά χώρα όσο αναφορά το Γυναικείο ποδόσφαιρο - ίσως την κορυφαία στον κόσμο - αν και σε νεαρή ηλικία έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία με συμμετοχές στο Εθνικό πρωτάθλημα των Η.Π.Α το WPSL ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε συμμετοχές και στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Η.Π.Α αλλά και στην Αγγλία.

Η μεταγραφή της Μούστο είναι μία πολύ σημαντική κίνηση η οποία προσθέτει ποιότητα στην ομάδα του Βασίλη Πάνου, ο οποίος βλέπει με ικανοποίηση το ρόστερ του να ολοκληρώνεται και πλέον μόνο εάν υπάρξει κάτι το πραγματικά εξαιρετικό, θα υπάρξει και νέα μεταγραφή.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μετά από το μοντάρισμα που έγινε στα φιλικά της προετοιμασίας η ΑΕΛ περιμένει την κλήρωση του πρωταθλήματος και την ημερομηνία έναρξης αυτού.