Βαθμολογία

«Σοβαρό πλάνο στον Απόλλωνα Λάρισας»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, Γιώργος Τζοβάρας και εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων τόνισε, ο νεαρός επιθετικός Γιώργος Τζοβάρας: «Το ποδόσφαιρο μου δείχνει κάθε μέρα ότι δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Οι κύριοι λόγοι να επιστρέψω πίσω στην Ελλάδα είναι ο σοβαρός τραυματισμός που είχα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ήρθα στην πατρίδα για αποθεραπεία και επέστρεψα στη Σλόβαν και μου είπαν οι άνθρωποι της ομάδας είτε να πάω δανεικός κάπου, ή να αγωνίζομαι με τη δεύτερη ομάδα. Ο Απόλλων Λάρισας πίστεψε στις ικανότητές μου, έχει σοβαρό πλάνο, οργάνωση, θέλει να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα και γ΄ αυτό επέλεξα να κάνω το restart στην ποδοσφαιρική μου καριέρα παίρνοντας μεταγραφή στους Θεσσαλούς.

Ωρίμασα ποδοσφαιρικά και μη με την μεταγραφή μου στη Σλόβαν. Το επίπεδο των προπονήσεων ήταν υψηλό και θα με βοηθήσει το πέρασμά μου από εκεί στη συνέχεια της καριέρας μου. Ο μεγαλύτερος στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε top επίπεδο. Εύχομαι να βοηθήσω τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του και να αναδειχθώ και εγώ από αυτή την προσπάθεια».

Πηγή: metrosport.gr