Βαθμολογία

Ξάνθη: Πήρε και Παντελιάδη

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση και του έμπειρου αριστερού μπακ Θανάση Παντελιάδη. Η Ξάνθη συνεχίζει την ενίσχυσή της με σκοπό να επανέλθει στη Σούπερ Λίγκα και παίρνει έμπειρους ποδοσφαιριστές, ψημένους σε ανάλογες συνθήκες, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ο 33χρονος (6/9/87) Θανάσης Παντελιάδης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ακρίτες. Ο έμπειρος αριστερός μπακ ξεκίνησε από τον Εθνικό Κατερίνης, τη πόλη από την οποία κατάγεται και συνέχισε τη καριέρα του σε Βέροια, Ατρόμητο, Ομόνοια, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακό, Λαμία, Αστέρα Τρίπολης, Πιερικό και Πανσερραϊκό. Τη σεζόν που πέρασε ήταν στον Λεβαδειακό και μέτρησε 11 ματς.

Στην ανακοίνωση της Ξάνθης αναφέρεται: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ. Ο έμπειρος αριστερός μπακ ήρθε στην Ξάνθη με περισσότερες από 300 συμμετοχές σε SL/SL2/FL έχοντας ξεκινήσει την σταδιοδρομία του από τον Εθνικό Κατερίνης και συνεχίζοντας σε Βέροια, Πιερικό, Πανσερραϊκό, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολης, Ομόνοια Λευκωσίας, Ατρόμητο, Λαμία και Λεβαδειακό. Θανάση, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!».