Βαθμολογία

Με ανατροπή ο Απόλλων Λάρισας

Ανώτερος στην επανάληψη ο Απόλλων Λάρισας με ανατροπή επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Τετάρτη (07/10) στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Η λαρισινή ομάδα που αγωνίσθηκε χωρίς 9 παίκτες (Μόρας, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Μπούσης, Μπάμπης, Παυλής, Φρανσουά, Μάρτινς και Νούσιος) ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι, αλλά ανέβαινε σταδιακά συνεχώς, με αποκορύφωμα το β' ημίχρονο, που ήταν σαφώς η κυρίαρχη του αγώνα.

Οι Βολιώτες άνοιξαν το σκορ στο 39’ με τον Μπαράνκο, μετά από κόρνερ του Κόλα και εκμεταλευόμενοι ολιγωρία στην άμυνα της ομάδος της Λάρισας.

Ο Απόλλωνας έφερε το ματς στα ίσα στο 73’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Λίταινα, το οποίο κέρδισε όταν αρχικά ο Γκουντρουμπής με σουτ "σημάδεψε" το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Γιαννίτσης σε προβολή του Λίταινα έδιωξε την μπάλα με τα χέρια, πριν πάει στα δίχτυα, κάτι που του επέφερε και την αποβολή του.

Τη φιλική νίκη έδωσε στην ομάδα της Λάρισας ο δραστήριος Δημήτρης Τασιούλης (που έδειξε ότι και φέτος θα βοηθήσει αρκετά) στο 89’ με υπέροχη ντρίμπλα και σουτ, ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Λίταινα.

Τρία λεπτά νωρίτερα, ο Τασιούλης είχε αστοχήσει σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν με σλάλομ μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε καθαρά από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού Βόλου.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Αστράς (Πρίφτης 46’), Τζοβάρας (72’ Τασιούλης), Λουκάς (46’ Καμπέρης), Καρίκι, Οκάν, Σκούπρας, Χατζής, Μπάλλας, Μπαστιάνος (60’ Μπαλογιάννης), Σούλτσε (26’ λ.τ. Γκουντρουμπής, 80’ Μπρέμπος), Νύκταρης (46’ Λιταινας).

Ολυμπιακός Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Λαδάς (79’ Κωνσταντίνου), Γραικός (49’ Παπακώστας), Μπουτζίκος (88’ Ν’Κόα), Γιαννίτσης (74’ Πατρώνης), Ρόκας (46’ Φιλίποβιτς), Αγρόδημος (89’ Κάβουρας), Σκοπελίτης (64’ Βουκελάτος), Κόλα.