Βαθμολογία

Δύο προσθήκες για τον ΑΟ Σελλάνων

Στον ΑΟ Σελλάνων και ο Απόστολος Κούλπας!

Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδας και συνεχίζοντας τις ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού Αποστόλη Κούλπα από τον Απόλλων Λάρισας.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια σπουδαία προσθήκη που «θωρακίζει» τα μετόπισθεν καθώς ο ποδοσφαιριστής διαθέτει εμπειρία από ανώτερες κατηγορίες. Ο κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε το 2017 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Αχιλλέα Φαρσάλων όπου ξεχώρισε για την αγωνιστική του παρουσία.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στην super league 2 και στον ΑΟ Τρίκαλα, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίζονταν στον Απόλλων Λάρισας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική χρονιά».

Ο ταλαντούχος Μιχάλης Τσουμάνης στον ΑΟ Σελλάνων

 H Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων συνεχίζει την υλοποίηση του πλάνου ενίσχυσης, στελεχώνοντας το ρόστερ της ομάδας τόσο με έμπειρους αλλά και φέρελπις ποδοσφαιριστές. Στο πλαίσιο αυτό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον ταλαντούχο Μιχάλη Τσουμάνη. Ο Μιχάλης αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και παρότι ακόμη δεν έχει κλείσει τα 18 του χρόνια έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει. Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζονταν στην Κ-19 της ΑΕΛ στην οποία προωθήθηκε αν και ηλικιακά μικρότερος, λόγω του σπουδαίου ταλέντου του.

Καλωσορίζουμε το Μιχάλη στην οικογένεια του ΑΟ Σελλάνων και του ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.