Βαθμολογία

Τρώγοντας ανοίγει η… όρεξη στο Ελευθεραί (PICS – VIDEOS)

Με νέα όνειρα και ελπίδες ξεκίνησε τη χρονιά η ομάδα του Ελευθεραί. Αν και άργησε να γίνει όλος ο συντονισμός και η νέα διοίκηση, υπήρχε όλη η καλή θέληση από τους ανθρώπους που είναι τόσο χρόνια κοντά στην ομάδα και την αγαπούν, έτσι ώστε να βρουν όλα το δρόμο τους.

Της Βάσως Γκατζούλη

Νέα διοίκηση στο Ελευθεραί με πρόεδρο τον επί πολλά χρόνια φροντιστή της ομάδας κ. Αθανάσιο Δράκο οποίος είχε διατελέσει και στο παρελθόν πρόεδρος. Στυλοβάτης όμως όλα αυτά τα χρόνια είναι ο γνωστός σε όλους «Σεΐχης». Πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ αγαπητό σε όλο τον ποδοσφαιρικό κύκλο και έναν άνθρωπο που αγαπά όσο τίποτα άλλο το Ελευθεραί. Ο λόγος για τον κ. Θανάση Τόλια.

Δείτε δηλώσεις από το Ελευθεραί

">http://

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

">http://

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΓΚΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΛΙΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

Δίπλα του έχει έναν πολύ καλό συνεργάτη που δουλεύει αθόρυβα τον κ. Δημήτρη Ζιάκα. Ξεκίνησαν την οργάνωση από τον προπονητή, τον κ. Ιωάννη Μπάγκα, έναν παλιό γνώριμο που βοήθησε την ομάδα στο παρελθόν σε δύο ανόδους όταν ξεκίνησε η ομάδα πριν χρόνια από το Γ’ τοπικό.

Παίκτες έμειναν λίγοι από την περασμένη χρονιά, οι προσθήκες ήταν ουσίας αφού αποκτήθηκε ο Διονύσης Δάσσιος «κόσμημα» για την κατηγορία, οι έμπειροι Γιώργος Τσαδήμος και Σταύρος Τσαπράζης, καθώς και άλλοι παίκτες που θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα.

Το πρώτο τεστ έγινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ όταν η ομάδα του Ελευθεραί αντιμετώπισε εκτός έδρας μια πολύ καλή ομάδα την Πελασγιώτιδα και απέσπασε ένα θετικό αποτέλεσμα την ισοπαλία.

Η μεταγραφική περίοδος για το Ελευθεραί δεν έχει τελειώσει ακόμη, σίγουρα χρειάζεται ακόμη 2-3 παίκτες για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Γεύμα από την διοίκηση

Μετά το πέρας την απογευματινής προπόνησης στο πολύ καλό γήπεδο του Ελευθεραί, ακολούθησε γεύμα από την διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα στο πρατήριο καυσίμων του κ. Τόλια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι το τέταρτο τραπέζι που γίνεται στους παίκτες και όμως μας δήλωσε ο κ. Θανάσης Τόλιας, κάθε φορά που θα κερδίζει η ομάδα θα ακολουθεί πλούσιο τραπέζι.

Εκλεκτά κρέατα είχε το γεύμα όπως πανσέτες και λουκάνικα από το κρεοπωλείο του κ. Πουτόκα, είχαν την ευκαιρία όλοι να συζητήσουν μεταξύ τους και βλέπαμε μόνο χαμογελαστά και χαρούμενα πρόσωπα.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ ως athleticlarissa για την άψογη φιλοξενία που έχουμε πάντοτε στην ομάδα του Ελευθεραί.