Βαθμολογία

Ο Κούτσικος στον Ασπρόπυργο

Ο Ασπρόπυργος είναι ο νέος σταθμός της καριέρας, για τον 25χρονο Λαρισαίο γκολκίπερ Λεωνίδα Κούτσικο. Αρχικά ο ταλαντούχος πορτιέρο ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας, ωστόσο διορίστηκε -ως δάσκαλος που είναι- στην Αθήνα και εκεί βρήκε τη νέα του ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League.

Είναι γεννημένος στις 21/02/1995 (25 ετών) και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Απόλλωνα πριν πάει στην Κ-20 του Άρη Θ., Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα, τον Τύρναβο (Γ’ Εθνική), Ολυμπιακό Βόλου (Γ’ Εθνική), Αναγέννηση Καρδίτσας  (Γ’ Εθνική) και πέρυσι έκανε εξαιρετική πορεία με τον Ατρόμητο Παλαμά, στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Θεωρείται δικαιολογημένα ένας από τους ανερχόμενους τερματοφύλακες της θεσσαλικής πρωτεύουσας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΦΥΝΤΑΝΗ

Ο Κούτσικος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ηλία Φυντάνη, ο οποίος μπορεί να έφυγε από την ΑΕΛ, όμως ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται γι’ αυτήν αλλά και γενικά για το ποδόσφαιρο της Λάρισας. Με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε από Λαρισαίο φίλο του, πρότεινε να αποκτηθεί ο τερματοφύλακας και έτσι ο Λαρισαίος πορτιέρο θα υπερασπίσει την εστία του Ασπρόπυργου.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ