Βαθμολογία

Απόλλων Πόντου: Αναλαμβάνουν δράση βετεράνοι και οργανωμένοι

«Ο Απόλλων είναι σε κώμα αλλά ζει», σημείωσαν οι βετεράνοι του συλλόγου της Καλαμαριάς. Στον… αέρα παραμένει ο Απόλλων Πόντου, καθώς μπορεί να δήλωσε συμμετοχή στη Football League, αλλά δεν κινείται τίποτα στο τμήμα ποδοσφαίρου. Τα χρήματα που καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ σε παλιές οφειλές, για να μην αποβληθεί από το πρωτάθλημα είναι πολλά, ενώ δεν υπάρχει καμία είδηση αναφορικά με τον σχεδιασμό των Ποντίων για τη νέα σεζόν.

Συνάντηση είχε τη Δευτέρα αντιπροσωπεία των βετεράνων του συλλόγου με εκπροσώπους των οργανωμένων (Rossoneri και Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών), στην οποία και συζήτησαν τις εξελίξεις και αποφάσισαν να προβούν σε μια σειρά ενεργειών που θα γνωστοποιήσουν στις συνέχεια.

Η ανάρτηση των βετεράνων: «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ δεν έχει πεθάνει, είναι σε κώμα αλλά ζει, και θα ζει όσο χτυπάει η καρδιά του. Εχθές λοιπόν η καρδιά του χτύπησε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων του συλλόγου μας με αυτούς των ROSSONERI και του Τάγματος ορκισμένων Απολλωνιστών.

Στη συνάντηση αυτή ανταλλάξαμε απόψεις και προβληματισμούς, μοιραστήκαμε την αγωνία μας για το μέλλον της ομάδας και αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας δίνοντας το στίγμα ενότητας που πρέπει να υπάρχει για να επιτευχθεί ο στόχος που είναι ένας και μόνος, να αποκτήσει η ομάδα την αξιοπρέπεια και το κύρος που αρμόζει στην ιστορία της. Οι ενέργειες και οι δράσεις που θα γίνουν θα ανακοινωθούν σε νεότερη ανακοίνωση».