Βαθμολογία

ΠΑΟΚ: Σκάει πώληση βόμβα

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από τη Φενέρ κι ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τον ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Πέλκας έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε κι ετοιμάζεται να αποχαρειτίσει τον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου», όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Total Football» του Open, έχει δεχθεί προσφορά από τον τουρκικό σύλλογο με υπερδιπλασιασμό των αποδοχών που έχει τώρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το συμβόλαιό του να θυμίσουμε ότι λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, η πρόταση των Τούρκων είναι για 1,6 εκατ. ευρώ. Ο Πέλκας έχει διαμηνύσει στην ομάδα ότι η προσφορά είναι πολύ καλή και θα ήθελε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Το ερώτημα είναι τι θα πράξει ο ΠΑΟΚ, αφού τα χρονικά περιθώρια είναι στενά για να βρεθεί αντικαταστάτης. Δεν αποκλείεται η αρνητική εξέλιξη και στη μετακόμιση του Μπίσεσβαρ στην Αλ Αϊν, να έχει σχέση με την πιθανή πώληση του διεθνούς μέσου.

Να θυμίσουμε ότι η Φενέρ ρίχνει συχνά ματιές σε Έλληνες παίκτες και πρόσφατα γινόταν μεγάλη συζήτηση περί μεταγραφής του Μπακασέτα. Τελικά, η Φενέρ φέρεται να έχει πιο ψηλά στη λίστα τον Πέλκα. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος κόντρα στον ΟΦΗ έφτασε τις 201 συμμετοχές, είναι από μικρό παιδί στον ΠΑΟΚ και έως τώρα σ' αυτά τα παιχνίδια έχει 44 γκολ και 32 ασίστ.

onsports.gr