Βαθμολογία

Με Αρσενόπουλο «μπροστάρη» νικητής το Ναρθάκι κόντρα στην Αναγέννηση!

ΑΟ Ναρθακίου και Αναγέννηση Φαρσάλων βρέθηκαν αντιμέτωποι στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με σκορ 1 – 0 με τον Αρσενόπουλο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΑΟ Ναρθακίου να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων απειλώντας με ένα σουτ του Αρσενόπουλου το οποίο και έδιωξε ο Ιακωβάκης με τα πόδια, ενώ η προσπάθεια του Τσιτσικλή πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά και έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Αρχικά ο Χαμορούσος έκανε το σουτ με τον Ζειμπέκη να τον σταματά.

Εν συνεχεία ο Δημούλας πλάσαρε μόλις άουτ από πλεονεκτική θέση. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Αναγέννησης χάθηκε στο 75′ όταν ο Πολύζος “έσπασε” για τον Τζοβάρα με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση.

Ο ΑΟΝ είχε μια καλή στιγμή όταν ο Χρόνης έκανε την σέντρα με τον Τσιτσικλή να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 80′ ο Δημουλάς άφησε την Αναγέννηση με δέκα παίκτες καθώς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από διεκδίκηση και μαρκάρισμα πάνω στον Γκούνη.

Στο 85′ ο ΑΟ Ναρθακίου πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, όταν ο Αρσενόπουλος πήρε την μπάλα από τα αριστερά, σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή και πέτυχε το 1 – 0. Μάλιστα η Αναγέννηση έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε και ο Ισούφης στις καθυστερήσεις.

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Δημακόπουλος (20′ λ.τ. Μπουλούτσος), Κατσικόπουλος, Γκούνης, Μπανιάς, Καψιώχας, Χρόνης, Αρσενόπουλος, Αζάς (70′ Λελεντζής), Καραβαγγέλης, Τσιτσικλής.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Κώστας Ρόφαλης): Ιακωβάκης, Θλιβερός, Ισούφης, Μπούλαρι, Χαμορούσος (72′ Τζιοβάρας), Μουτκανάς, Δημητρόπουλος, Δημητρίου, Θέος (65′ Βλαχάκης, 90′ Αγγελακόπουλος), Πολύζος, Δημουλάς Δ.


protostypos.gr