Βαθμολογία

Παράσχος: «Ήμασταν λίγο τυχεροί στο β’ ημίχρονο!»

Δείτε τι είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος, για τη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της ΑΕΛ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Γιώργος Παράσχος:

«Δεν θέλω να δικαιολογηθώ αλλά αυτή η ομάδα είναι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη, κατ’ αρχήν δεν έχει κάνει προετοιμασία, ήρθαν πάρα πολλοί καινούργιοι παίκτες, έρχονται σταδιακά, και όλη η ομάδα μαζί, τον καιρό που είμαι εγώ, έχει κάνει πολύ λίγες προπονήσεις όλοι μαζί. Με ευχαριστεί η εικόνα της ομάδας, ειδικά όταν το γυρίσαμε στο 4-2-3-1 και το κυριότερο είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, ήμασταν λίγο τυχεροί στο β’ ημίχρονο και ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο που η ΑΕΛ μας πίεσε πάρα πολύ και είχε και το δοκάρι. Πάνω απ’ όλα, μπορέσαμε στους χώρους που βρήκαμε, κερδίσαμε το πέναλτι και πετύχαμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Για τη διακοπή που ακολουθεί λόγω Εθνικής: «Το κυριότερο είναι ότι θα μας βοηθήσει και η διακοπή του πρωταθλήματος για να κάνουμε μια μικρή προετοιμασία για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα. Φάνηκε ότι ορισμένα παιδιά δεν άντεξαν αλλά παλεύανε με νύχια και με δόντια να σταθούν στον αγωνιστικό χώρο. Ο χρόνος της διακοπής για μας είναι βάλσαμο».