Βαθμολογία

Το ντέρμπι κέρδισε στις λεπτομέρειες το Συκούριο (PICS - VIDEOS)

Ένα πολύ δυνατό και νευρικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Συκουρίου ανάμεσα στον Κίσσαβο και τον Ηρακλή Χάλκης με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη (1-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Και οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλές και προσέφεραν ωραίο θέαμα. Το ματς ήταν μοιρασμένο και οι ευκαιρίες λίγες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

">http://

">http://

">http://

Πέναλτι χαμένο για το Συκούριο στο 35’, στην επανάληψη ο Κίσσαβος μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε στο 60’ να προηγηθεί. Ο Ηρακλής πίεσε ασφυκτικά και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 75’ να το πετύχει. Έτσι ο μεγάλος νικητής ήταν ο Κίσσαβος Συκουρίου.

Στο 10’ ωραίος συνδυασμός Μπλατσέρη – Πίρε, τελικός αποδέκτης ο Καλογιάννης που έκανε το σουτ αλλά πέρασε άουτ. Στο 15’ ο Πίρε έκανε το σουτ από κοντά τον σταμάτησε όμως με τα πόδια ο Βουγιουρδής. Στο 35’ πέναλτι κέρδισε ο Καραντώνης, εκτέλεσε ο Νεμπεγλέρας και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 55’ ο Καραντώνης έδωσε πάσα για τον Τζούρα, αυτός ξανά για τον Καραντώνη, τελευταίος ο Χασιώτης έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Στο 59’ ωραία ο Μπλατσέρης έβγαλε τη σέντρα για τον Ρέψη, αυτός από καλή θέση έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 60’ το φάουλ εκτέλεσε ο Νεμπεγλέρας, την πρώτη κεφαλιά ο Καραντώνης στη συνέχεια η μπάλα πήγε στον Κορδέλα που εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του Μπιμπλιτζή, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τελευταία καλή στιγμή στο 75’, μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την Χάλκη, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Μπλατσέρης, την κεφαλιά από κοντά πήρε ο Καλογιάννης και έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βουγιουρδή.

Στο 81’ ο τεχνικός του Συκουρίου κ. Αποστόλης Τσιανάκας δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για διαμαρτυρία και έτσι θα είναι τιμωρημένος για το επόμενο ματς.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Βουγιουρδής, Γκρέτσης, Βαρσάμης (46’ Ζαϊρές), Γκανάτσιος, Αγγέλης, Νεμπεγλέρας, Καραντώνης, Κορδέλας Ν. (70’ Ζιώγας), Τζιούρας (87’ Μέρκο), Χασιώτης (66’ Λανάρας), Βελής.

Ηρακλής Χάλκης (Αποστόλης Κορομηλάς): Μπιμπλιτζής, Βογιατζής Σ. (65΄Βογιατζής Π.), Τσάντος, Πρίφτης Ν., Πρίφτης Φ., Μπράτσια (83’ Βογιατζής Π.), Μπλατσέρης, Ιωαννίδης, Πίρε, Ρέψης (70’ Μπακαλούλης), Καλογιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Πατέτσος, Σκυβαλίδας.