Βαθμολογία

Φιλική ισοπαλία για Οικονόμο και ΠΟΕ

Στο τελευταίο τους φιλικό αγώνα, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, Οικονόμος Τσαριτσάνης και ΠΟ Ελασσόνας, διασταύρωσαν τα ξίφη τους  σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" της Τσαριτσάνης.

Να θυμίσουμε ότι φέτος οι δύο ομάδες θα τεθούν αντίπαλοι, σε επίπεδο εθνικού πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια και, συγκεκριμένα, από το 2011 οπότε αγωνίζονταν στην τότε Δ' Εθνική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε και από τις δύο ομάδες και προσπάθησαν από τα πρώτα του λεπτά να προσπαθούν να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος.

Οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα το καταφέρουν πρώτοι όταν στο 53’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντάλλα, ο Μουλτσιάς θα πηδήξει πιο ψηλά απ’ όλους και με ωραία κεφαλιά θα κάνει το 1-0. Στο 72΄ο ΠΟΕ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Νούσιας έδιωξε με υπερένταση το χλιαρό πλασέ του Κουκούλη σε κόρνερ.

Τελικά η ομάδα της Ελασσόνας θα φτάσει στην ισοφάριση στο 76’. Ο Καραγκούνης αποφεύγοντας έναν αμυντικά θα μπει στην περιοχή από δεξιά, θα πασάρει στον Ματούλα ο οποίος με προσποίηση θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Νούσια κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του ΠΟΕ Ηλία Λαζαρίδη στο γόνατο, που αποχώρησε από το παιχνίδι και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Γκατζιούρας, Ντούφας, Υπό δοκιμήν, Ντελής, Μιφτάρι (73’ Παϊτέρης), Ντάλλας, Πάτσης, Μουλτσιάς Χ.Γ.(85’ Ζαρκαδής), Λαβαντσιώτης, Κωνσταντινίδης (63’ Βογιατζής).

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος , Καραμούλας (85’ Χατζηβασίλης), Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγος (61’ Μπούσιας), Αθανασούλης, Γκαμπέτας (68’ Κουκούλης), Λαζαρίδης (42’ Μουστάκας λ.τ.), Ζηρδελης (61’ Μπαρλαγιάννης), Ματούλας (85’ Παναγιώτου), Καραγκούνης (85’ Καλαιτζίδης).

Ανδρέας Νικούλης
elassona884.gr