Βαθμολογία

Νίκη ψυχολογίας για την ΑΕΛ Κ17, 2-0 την Λαμία (PICS)

Με σκορ 2-0 η ΑΕΛ Κ17 επιβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (4/10) στην φιλόξενη Αγιά της Λαμίας για την 3η αγωνιστική της SL K17.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι παίκτες του κ. Αποστόλη Ευαγγέλου ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και στην επανάληψη κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές και να πάρουν μία νίκη ψυχολογίας για την συνέχεια. Η ομάδα της ΑΕΛ προσπαθούσε από την αρχή μέχρι το τέλος να κάνει παιχνίδι και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

Στο πρώτο μέρος έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν οι Κούκος (21’), Υδραίου (46’). Ο δρόμος προς τα δίχτυα ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 71’ έγινε το 1-0 όταν ο Νινίκας έκανε τη σέντρα και ο πολύ καλός φορ Κούκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Το 2-0 που ουσιαστικά «κλείδωσε» και τη νίκη ήρθε στο 84’ με ωραίο τελείωμα του Τσιούπρου.

Ευκαιρίες χάθηκαν αρκετές και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο μέρος. Κέρδος η συμμετοχή τόσο του Σωτήρη Κυρίτση αλλά και του Ηλία Υδραίου. με τους δύο παίκτες να δημιουργούν πολλά ρήγματα από τα πλάγια στην άμυνα της Λαμίας.

Σταθερή η αμυντική τετράδα όπως και ο νεαρός τερματοφύλακας Νίκος Αντωνόπουλος που πήρε φανέλα βασικού. Φιλότιμη προσπάθεια έκαναν όλοι οι παίκτες στη μεσαία γραμμή με τον Δημήτρη Γκουντάρα να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον…

ΑΕΛ Κ17 (Αποστόλης Ευαγγέλου): Αντωνόπουλος Ν., Ζέρβας, Λυγούρας, Μπαργιώτας, Στάμος, Τσιούπρος, Υδραίου (65’ Ματράκης), Νινίκας (85’ Γκούλιος), Κούκος, Κυρίτσης (85’ Ασίκογλου), Γκουντάρας (90’ Μπόγδανος).

Λαμία Κ17 (Σπύρος Κουκούλης): Καραγιάννης, Γιαννέλης, Αλαμάνης, Δερματάς, Κωστάκης (88’ Αγγέλης), Δραχτίδης, Κοντονίκος, Μαργαρίτης (88’ Σκούρας), Πεπονάς, Κουρκουλιώτης (7’ Τσιγκόπουλος), Αποστόλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Πέτσας, Παπαγεωργόπουλος, Αλεξόπουλος (Τρικάλων).