Βαθμολογία

Μεγάλη ανατροπή για τον Φαλανιακό (Όλα τα ρεπορτάζ)

Δείτε αναλυτικά όλα τα ρεπορτάζ από τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX

ΓΟΝΝΟΙ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ 1-3

Με νίκη πέρασε από την έδρα των Γόννων η Δήμητρα Γιάννουλης μιας και επικράτησε με 1-3 του τοπικού Όλυμπου και πανηγύρισε έτσι την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ στο α΄μέρος με τους Μπόντε (34΄) και Ραμάι (38΄).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 64΄με τον Μπάνο σε 1-2 αλλά στο 83΄ο Μπόντε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο αδερφός του Ντέιβιντ, «σφράγισε» τη νίκη της Γιάννουλης για το τελικό 1-3.

ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Τζήκας Στ. (60′ Μπάνος Στ.), Γκουγκούλιας, Τζήκας Δημ. (88′ Πραγκαφίλης), Μπούμπουλης Α., Σερίφης, Μπούμπουλης Β., Λιόγκας (46′ Τσούγιας), Ζαϊρές, Παρασκευούδης (46′ Κολτσίδας), Κόκρας (62′ Κανταρίνος).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Χρόνης – Θ. Δουζένης): Παπαγούλας, Καρέλας, Σαπάκος, Ντούφας, Αυλογιάρης, Παπακωνσταντίνου, Μπόντε Π. (85′ Μπουκουβάλας), Γουγουλής (77′ Κατσαμπέλας), Σπανός (62′ Μπάμπαλης), Ραμάι, Μπόντε Ντ.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ - ΑΒΕΡΩΦ 1-0

Νίκη για τον Αμπελωνιακό! Το γκολ του Στέλιου Αλεξόπουλου στο 74΄ ήταν αρκετό για να χαρίσει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα στον Αμπελωνιακό με 1-0 απέναντι στο αξιόμαχο Αβέρωφ. Αμφίρροπη αναμέτρηση αλλά οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που χαμογέλασαν, με τη νίκη να την αφιερώνουν στον Αχιλλέα Αλεξόπουλο ο οποίος τραυματίσθηκε στο ματς της πρεμιέρας.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Πάνου, Κολιός, Τέγος, Μεσημέρης (65′ Νάκε), Αλεξόπουλος Στ., Μπαρούτζας, Βούκιας (70′ Καρυπίδης), Γκιόνα, Πόνηρος.

ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Κυρίτσης, Μήτσιος, Κουσιάς, Αλατάς, Παρλάντζας, Λιλολάρι, Ταστεμερίδης (77′ Στάμου), Παπαναστασούλης (58′ Μίλλερ), Νταμπαλέτσιος (46′ Μπαρούτας), Γραμμένος (78′ Ζήκος).

ΑΜΠΕΛΙΑ - ΠΥΡΡΟΣ 1-2

Ο Πύρρος έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από την Αμπελιά επικρατώντας με 1-2 της τοπικής ομάδας, κατακτώντας έτσι το πρώτο τρίποντο στην ιστορία του στην Α΄ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 27΄με τον Γαλάνη να κάνει το 0-1.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Νικούλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έβαλε γερά θεμέλια για τη νίκη για το 0-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο φινάλε με τον Σουφχάρα σε 1-2.

ΑΜΠΕΛΙΑ (Φ. Πλίτσης – Κ. Ακρίβος): Αθανασόπουλος, Μαγγόλας (46′ Γκουντάρας), Σουφχάρας, Κοτρώτσιος Αθ., Μερτζανίδης Ηλ., Τσανάς, Χριστοδούλου, Βράκας (5′ λ.τ. Κοτρώτσιος Χρ.), Ραπτοτάσιος (60′ Μερτζανίδης Φ.), Καρατζούκος (46′ Πλίτσης), Καφαντάρης (74′ Μητροδήμος).

ΠΥΡΡΟΣ (Δ. Βλάχος): Ξύτσας, Τσιρογιάννης, Σουλάι (70′ Βίλλης), Λέτσιος, Σάρρα, Ακρίβος, Μάρης, Βύρλας (70′ Κυπαρίσσης), Φουρκιώτης (75′ Αλλιάι), Γαλάνης, Νικούλης.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ - ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2-2

Μεγάλο ματς διεξήχθη στο Βλαχογιάννι. Η τοπική Δόξα και η Αστραπή Νέας Πολιτείας έμειναν στο ισόπαλο 2-2. Η αναμέτρηση τα είχε όλα με εναλλαγές στο σκορ, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Ο Αλεξίου ήταν αυτός που στο 31΄ έδωσε το προβάδισμα στη Δόξα αλλά ο Ταρταμπούκας σκόραρε δύο φορές (32΄, 70΄) και έφερε την ανατροπή στο ματς για το 1-2. Ο Γελαλής στο 82΄διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στην εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε ο Λάκης.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Λαζαρίδης, Παληγιάννης, Πατσής, Φράντζας, Τσιάρας, Λάκης, Αλεξίου, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος, Γελαλής, Θάνος (60′ Φακίτσας Σ.).

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Γ. Καφφές): Μπρέλλας, Μπόνιας (70′ λ.τ. Σούρλας), Κακαζούκης (79′ Κωνσταντίνου), Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές, Καλτσάς (60′ Χλωρός), Μπομπότης, Κολλάτος, Ταρταμπούκας, Ιωαννίδης (60′ Μανώλης).

ΚΙΛΕΛΕΡ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. 1-1

Η Α.Ε. Κιλελέρ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στον Αχιλλέα Φαρσάλων με 1-1. Παιχνίδι το οποίο παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με τον Γκαραλιάκο στο 31΄ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του που είχε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Στην επανάληψη οι Φαρσαλινοί ανέβασαν στροφές και στο 79΄ο Γανός με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΚΙΛΕΛΕΡ (Α. Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Κίτσιος Π., Καρακάνος, Παλάσκας, Αργύρης, Ντονούδης (60′ Φορτομάρης), Χατζής Κ. (60′ Κίτσιος Δ.), Παπαχρήστος, Γκαραλιάκος, Μαλάκος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χ. Καπελιάνης): Κουσιάς, Πατσιούρας (65′ Κατσανάκης), Τσούλης Αθ., Μπερσιάνης, Τλούπας, Τσούλης Δ. (72′ Καρέντζος), Γανός, Κορδαλής, Πλιάγκας (65′ Αναγνώστης), Τζέκα (83′ Καναβός), Παπακωνσταντίνου.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ – ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 3-6

Μεγάλο ματς έγινε στη Νίκαια! Ο Φαλανιακός με μία μεγάλη ανατροπή κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του 3-1 στο τρομερό σκορ 3-6! Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τους «κιτρινόμαυρους» του Κώστα Νεμπεγλέρα που παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 41΄ο Χρήστος Λυγούρας κάνοντας το 0-1 αλλά η απάντηση του Παναγροτικού ήταν άμεση και στο 44΄ο Βλαχάκης έφερε το ματς στα ίσια. Ο Παναγροτικός ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο μέρος με τους Βλαχάκη (51΄) και Γκανάβα (59΄) να παίρνουν το προβάδισμα με 3-1.

Όμως ο Φαλανιακός με πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα Παπαδόπουλο ο οποίος σκόραρε δύο φορές (62΄, 69΄) έφερε το ματς στα ίσια. Στο 77΄ο Χρήστος Λυγούρας έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τους Φαλανιώτες και στο φινάλε ο Τσιάκος ο οποίος σκόραρε δύο φορές (81΄, 87΄) διαμόρφωσε το τελικό 3-6.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Μπρισίμης): Χαβίλας, Μπέτσιος, Ψαρούλης, Περήφανος, Τσούρα (65′ Ξιώνης), Παπακώστας, Φάσσας (55′ λ.τ. Ανδρεόπουλος), Χουσενάι (65′ Γεωργόπουλος), Βλαχάκης (80′ Καραφέριας), Αλατάς (55′ λ.τ. Γκουντίκας), Γκανάβας.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Πανταζής Ηλ., Ντανίκας (46′ Καρακίτσιος), Πανταζής Γ. (60′ Παπαδόπουλος), Γιαννακόπουλος, Λυγούρας Β., Νάστας, Αντωνόπουλος, Λυγούρας Χρ. (85′ Πανταζής Μ.), Τσιάκος, Μπλέντι.