Βαθμολογία

Συμπεράσματα ουσίας λίγο πριν την εκκίνηση για τον Ηρακλή Λάρισας

Ο Ηρακλής Λάρισας της Γ’ Εθνικής έδωσε το τελευταίο του φιλικό ματς λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Συγκεκριμένα το Σάββατο (3/10) αγωνίστηκε στον Παλαμά και αντιμετώπισε τον τοπικό Ατρόμητο, ομάδα του ιδίου ομίλου (3ου).

Το τελικό σκορ 2-1 μικρή σημασία έχει, σίγουρα όμως τόσο ο τεχνικός του Παλαμά κ. Τάκης Παραφέστας, όσο και ο κόουτς του Ηρακλή Λάρισας κ. Χρήστος Χατζηλιάδης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα μετά το τέλος αυτού του δυνατού φιλικού ματς.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άσχημη κατάσταση και μάλιστα ήταν θέμα συζήτησης τόσο πριν αλλά και μετά τον αγώνα...

Οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να δούνε αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά και να δοκιμάσουν αρκετά σχήματα. Στα πρώτα λεπτά του ματς αποχώρησε τραυματίας ο επιθετικός του Ηρακλή Φώτος και του ευχόμαστε ολόψυχα να επιστρέψει άμεσα.

Ο Ηρακλής είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες που όμως δεν τελείωσε (απουσίαζε και ο επιθετικός Κακαβίτσης). Όσο περνούσε η ώρα και ιδιαίτερα στην επανάληψη η ομάδα της Λάρισας πίεσε πάρα πολύ τον αντίπαλο που ουσιαστικά σε μία ανύποπτη στιγμή κατάφερε να πετύχει το δεύτερο γκολ.

Στο 20’ ο έμπειρος στόπερ του Παλαμά Οικονόμου σκόραρε για το 1-0 με κεφαλιά. Στο 52’ ο πολύ καλός Μπάμης με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσα και ο Πατσιούρας στο 80’ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο Ηρακλής Λάρισας είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει και δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στον αντίπαλο τόσο από τον άξονα αλλά και από τα πλευρά.

Ο Παλαμάς διαθέτει μία σκληροτράχηλη ομάδα που ξέρει την κατηγορία και θα κάνει αρκετές «ζημιές» και εντός αλλά και εκτός έδρας.

Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Κουτσόπουλος, Καραμπίνας, Χρήστου, Οικονόμου, Μάνικος, Πάτρας, Κόκκινος Α., Κόκκινος Σ., Κατσιγιάννης Τ., Ζάγκος Π., Παπαδημητρίου.

Έπαιξαν και οι: Μετούσι, Μπασιάκας, Ζάγκος Τ., Πατσιούρας, Μίχος, Αγγελάκος, Λιάπης, Γκαντής, Κατσιγιάννης Σ., Καρβούνης, Κατρανάρας, Πετράκης, Αλεξόπουλος.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Γαλάνης, Τάρτας, Χατζηλιάδης, Στοΐνοβιτς Χ., Ναρίνογλου, Χατζόπουλος, Μπάμης, Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου, Φώτος.

Έπαιξαν και οι: Μαυρομάτης, Στοΐνοβιτς Λ., Χρηστακέας, Παπαδάκος, Ανατολούς, Παπαγιάννης.