Βαθμολογία

Με κέφια και έναν εξαιρετικό Μακρή ο Δωτιέας έλαμψε!

Πολύ ορεξάτος και φουριόζος μπήκε στο ματς κόντρα στο Μαυροβούνι ο Δωτιέας Αγιάς και κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη με σκορ 0-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από την αρχή του ματς ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, πολύ νωρίς στο 8’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ και δύο λεπτά αργότερα είχε και οριζόντιο δοκάρι.

Μετά το 30λεπτο το παιχνίδι κάπως ισορρόπησε, το Μαυροβούνι θέλησε να βγει με αντεπιθέσεις όμως δεν μπόρεσε να βρει τρόπο για τα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Αγιά έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ, στο 70’ όμως «σφράγισε» τη νίκη ο Κώστας Μακρής αφού έκανε και το 0-2. Οκτώ λεπτά αργότερα έγινε και το 0-3 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα για να πάρει ο Δωτιέας Αγιάς μία πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κορυφαίος παίκτης του παιχνιδιού ο Κώστας Μακρής που ξεδίπλωσε όλο του το ταλέντο, πέτυχε τα δύο γκολ για την ομάδα του, καθώς και την ασίστ για το τρίτο γκολ.

Στο 8’ ο Μακρής πέρασε την άμυνα και τον Κουκούτση και με σουτ έκανε το 0-1 με πλασέ. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Τσιρογιάννη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 24’ σουτ καλό του Μακρή, μεγάλη επέμβαση του Κουκούτση σε κόρνερ.

Στο 58’ ο Μακρής έκανε το σουτ αφού πέρασε και την άμυνα, έσωσε λίγο πριν την γραμμή ο Μπάγκας Κ. Δύο λεπτά αργότερα ο Πατσιωτός ξέφυγε από την άμυνα, έκανε το σουτ, αυτή τη φορά έσωσε πάνω στη γραμμή ο Νασιάκος.

Στο 70’ πολύ ωραία κεφαλιά του Μακρή για το 0-2, στο 78’ ωραία σέντρα του Μακρή για τον Φουκαλά και αυτός έκανε το σουτ για το τελικό 0-3.

Τα αντανακλαστικά του Βαγγέλη Φαρμάκα ήταν άψογα αφού κράτησε ανέπαφη την εστία του και εξουδετέρωσε στο 80’ και 85’ δύο καλά σουτ του Γκατζούλη και του Ράχη αντίστοιχα.   

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Βασίλης Μπακογιάννης): Κουκούτσης, Νασιάκος, Βαλώζος (46΄Μπάγκας Δ.), Μπατζέλας Β., Μπάγκας Κ., Μπάγκας Αρ. (46΄Μπέτσης), Ράχης, Μπατζέλας Ν., Χατζηλιάδης (79΄Ακριβόπουλος), Γκατζούλης, Σπανός (83΄Στεργίου).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Φαρμάκας, Τσακάλι, Σούλι (83΄Σπετίμ), Παππάς, Δημολιός, Ντακούλας, Κόκκινος, Πατσιωτός (79΄Παπαγιαννούλης), Χατζής (69΄ λ.τ Φουκαλάς), Τσιρογιάννης (83΄Φασούλας), Μακρής (83΄Γούτος).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Καρακώστας, Νίκζας.