Βαθμολογία

ΑΕΛ: Ελεύθερος ο Καρανίκας

Ο 28χρονος μπακ Νίκος Καρανίκας και η ΑΕΛ βρήκαν τη χρυσή τομή και έλυσαν τη συνεργασία τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Συναινετικά έληξε η αντιδικία λόγω της προσφυγής του Καρανίκα εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο Καρανίκας απέσυρε την προσφυγή με την οποία διεκδικούσε και το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς συνολικού ύψους 68.000€ και η ΠΑΕ ΑΕΛ δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιο μαζί του κοινή συναινέσει, καταβάλλοντας σε αυτόν τους μισθούς και τις δόσεις του συμβολαίου του για το διάστημα που μεσολάβησε μετά την αναστολή του πρωταθλήματος λόγω του κορονοιού, δηλαδή το ποσό για τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο.

Ο συμβιβασμός αυτός εξυπηρετεί και την ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού ο ποδοσφαιριστής ήταν ανεπιθύμητος τόσο από τον προπονητή κ. Γρηγορίου, όσο και από την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ο οποίος από σήμερα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του, αφού διαφορετικά θα έμενε για ένα ακόμα χρόνο στην ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς να χρησιμοποιείται.