Βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ρούμπεν Βινάγκρε από τη Γουλβς

Ο Ολυμπιακός, με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, τρέλανε την Ευρώπη και κάνει δικό του 21χρονο διεθνή Πορτογάλο αριστερό μπακ της Γουλβς, Ρούμπεν Βινάγκρε, για τον οποίο έκανε επίσημη πρόταση η Νάπολι 25.000.000 €!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φυλούσε το καλύτερο για το τέλος. Το κερασάκι στην τούρτα των φετινών μεταγραφών του Ολυμπιακού, ακούει στο όνομα Ρούμπεν Γκονσάλο Σίλβα Νασιμέντο Βινάγκρε. Με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr να αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, κατάφερε να συμφωνήσει και να κλείσει ουσιαστικά μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές που έχει κάνει ποτέ ελληνική ομάδα. Φέρνοντας στην Ελλάδα τον 21χρονο διεθνή αριστερό μπακ της Γουλβς. Έναν παίκτη, για τον οποίο μόλις πριν από λίγες ημέρες η Νάπολι κατέθεσε πρόταση ύψους 25.000.000 €.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός αποκτά δανεικό τον Βινιάγκρε για έναν χρόνο. Με την οψιόν αγοράς να προκαλεί ίλιγγο. Καθώς φτάνει τα 25.000.000 ευρώ. Οσα ακριβώς έδινε η Νάπολι για τον υπερταλαντούχο Πορτογάλο μπακ!