Βαθμολογία

H ΑΕΚ πήρε την πρόκριση

Πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή η ΑΕΚ πήρε με το σπαθί της την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League, ρίχνοντας στο καναβάτσο τη Βόλφσμπουργκ με το «χρυσό» γκολ του Ανσαριφάλντ στις καθυστερήσεις!

Η «Ένωση» βρέθηκε να χάνει με 1-0, μετά το τέρμα των «λύκων» στο τέλος του πρώτου μέρους, ωστόσο κατάφερε να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι και, επικρατώντας με 2-1 σκορ των Γερμανών, θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στη διοργάνωση.

Ο -εξαιρετικός σήμερα- Σιμόες με έναν «κεραυνό» στο 65' ισοφάρισε έφερε το ματς στα ίσα, απαντώντας στο τέρμα, που είχαν σημειώσει οι φιλοξενούμενοι με τον Mεχμέντι, για να έρθει στις καθυστερήσεις η «χρυσή αλλαγή» του Καρέρα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ να χαρίσει τη νίκη-πρόκριση στην ελληνική ομάδα!

Κίτρινες: Ινσούα, Σιμόες, Λιβάγια – Σλάγκερ, Λακρουά.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίσνκι, Σβάρνας, Ινσούα, Σιμόες, Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (62΄ Λιβάγια), Γκαρσία (81΄ Μαχαίρας), Ολιβέιρα (87΄ Ανσαριφάρντ).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Πέρβαν, Λακρουά, Γκιλαβογκί, Ρουσιγιόν, Πάολο Οτάβιο, Σλάγκερ (60΄ Γκέρχαρντ), Άρνολντ, Στέφεν, Μεχμέντι, Μπρέκαλο (79΄ Μπιάλεκ), Βέγκχορστ.