Βαθμολογία

Ξάνθη: Τέλος από την ΠΑΕ κι ο Πιαλόγλου

Οριστικά παρελθόν από πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος αλλά και απλό μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη είναι εδώ και πέντε μέρες ο Άρης Πιαλόγλου.

Ο Αρης Πιαλόγλου παραιτήθηκε από την θέση αυτή και γενικά από μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη και στην θέση του εκλέχθηκε ο Τάσος Γιαμουρίδης. Πρόκειται για τον στενό συνεργάτη του Μπιλ Πάπας, που κατέχει το 1% της εταιρείας που εξαγόρασε την ΠΑΕ της Θράκης από την Insports των Πανόπουλου και Συγγελίδη.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThrakiSportS, με την εκλογή του ως μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη, εξελέγη και στην θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου αυτής (ενώ υπενθυμίζεται ότι αν και κάτοχος του 1% της Mazcon έχει τα ίδια δικαιώματα υπογραφής και εκπροσώπησης της νέας ιδιοκτήτριας εταιρείας της ΠΑΕ Ξάνθη με τον Μπιλ Πάπας).

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη παραμένουν στις θέσεις τους (μέχρι νεωτέρας) αλλά μόνο ως απλά μέλη και έχοντας αποψιλωθεί από τις αρμοδιότητες που είχαν. Τα πάντα ουσιαστικά περνούν στα χέρια του Γιαμουρίδη ο οποίος υπογράφει για την εταιρεία και την δεσμεύει, ενώ δύναται να εξουσιοδοθεί σε περίπτωση που ο ίδιος δεν μπορεί, οποιοδήποτε άλλο μέλος αλλά και μη μέλη του ΔΣ ώστε να ασκούν αντ’ αυτού τα καθήκοντά του.

Κατά συνέπεια, από το τέλος της περασμένης εβδομάδας και συγκεκριμένα από την περασμένη Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και μέχρι νεωτέρας (τυπικά για τον επόμενο ένα χρόνο είναι η εκλογή αλλά προφανώς θα υπάρξουν αλλαγές νωρίτερα όπως άλλωστε έχει προαναγγείλει και ο Ανέστης Τσετινές), το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη έχει ως εξής:

Τάσος Γιαμουρίδης: Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος
Γιώργος Στράτος: Μέλος του ΔΣ
Νίκος Δαμκαλής: Μέλος του ΔΣ
Νίκος Χαλαβαζής: Μέλος του ΔΣ
Κωνσταντίνος Γεωργούλας: Μέλος του ΔΣ