Βαθμολογία

Πανιώνιος: Αποσύρεται από την Basket League

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης διανύει την χειρότερη στιγμή της ιστορίας της, μετά την οριστική απόφαση της διοίκησής του να μην συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η «βόμβα» που όλοι περίμεναν να… σκάσει, έσκασε. Ο ιστορικός Πανιώνιος δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Basket League και σύμφωνα με όλα τα καταστατικά και όλες τις μέχρι τώρα ενδείξεις η ομάδα της Νέας Σμύρνης οδηγείται στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ.

Πριν από λίγη ώρα στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος της ομάδας του Πανιωνίου, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ανακοίνωσε την απόφαση περί μη συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα. Κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο από την στιγμή που δεν προχώρησε η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον υποψήφιο αγοραστή που ήταν σε συζητήσεις με την νυν διοίκηση του Πανιωνίου. Πλέον απομένουν τα διαδικαστικά από πλευράς των ανθρώπων της ομάδας για να οριστικοποιηθεί η απόσυρσή της από το πρωτάθλημα.

Και από εκεί και έπειτα πιάνει δουλειά και ο ΕΣΑΚΕ καθώς μετά από αυτήν την εξέλιξη θα πρέπει να γίνει νέα κλήρωση για το πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες θα είναι πλέον 12 και όχι 13 και δεν θα υπάρχει ρεπό.

onsports.gr