Βαθμολογία

Νίκη Βόλου: Στο Διαιτητικό για την άνοδο ΟΦΙ, Διαγόρα στη Super League 2

Προσφυγή κατά της απόφασης της SL2 για την άνοδο των ΟΦΙ, Διαγόρα κατέθεσε η Νίκη Βόλου. Κατά της απόφασης της Super League 2 για τον προβιβασμό του Διαγόρα και του ΟΦ Ιεράπετρας κινήθηκε η Νίκη Βόλου, καταθέτοντας προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Οι «κυανόλευκοι» αντιτίθενται στο γεγονός ότι Διαγόρας και ΟΦ Ιεράπετρας πήραν τη θέση των Πανιωνίου και Πλατανιά στη Super League 2. Βέβαια, η διοργανώτρια αρχή δεν έκανε κάτι παράτυπο, καθώς προχώρησε στην αντικατάσταση βάσει κανονισμών από τις θέσεις 3 και 4 της περσινής Football League. Η προσφυγή της Νίκης πάντως θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 5 Οκτώβρη στις 17:00. Αναλυτικά:

«Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς (αρ. πρωτ. ΕΠΟ 19609./28.09.2020) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ 1924 ΠΑΕ » ΚΑΤΑ του νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία « Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2- Football League» για την ακύρωση 1) της υπ΄αριθμ. 6/16.9.2020 απόφασης του ΔΣ της καθής περί εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο του ΔΣ σε συνεργασία με το αγωνιστικό τμήμα αυτής όπως συμπληρώσουν τις ομάδες με βάση τον βαθμολογικό πίνακα και μέχρι την 4η θέση αυτού σε περίπτωση μη δήλωσης συμμετοχής ή παραίτησης ομάδων, 2) της με εφαρμογή αυτής αντικατάστασης από τον Πρόεδρο της καθής των ομάδων ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΟ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ που δικαιούνταν συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 από τις ομάδες ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ 1965 και ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και 3) και κάθε μεταγενέστερης πράξης προς εφαρμογή της ως άνω αντικατάστασης».