Βαθμολογία

Παναθηναϊκός: Σε δύσκολη θέση ο Πογιάτος

Οι κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα έχουν προβληματίσει πολύ τον Γιάννη Αλαφούζο, που περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, για να ληφθούν αποφάσεις μετά το παιχνίδι με τον Αρη.

Η νέα γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λάρισα, αλλά κυρίως η αποκαρδιωτική εμφάνιση έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό και στον Γιάννη Αλαφούζο, που άλλες προσδοκίες είχε στο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και άλλα βλέπει. Αυτή τη στιγμή στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ υπάρχει προβληματισμός για όλα και αυτό σημαίνει, ότι έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Το «στηρίζω Ρόκα, Πογιάτος μέχρι τέλους» δεν υπάρχει και όλοι κρίνονται. Και ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Ο πρώτος για την εικόνα της ομάδας, που δεν παρουσιάζει βελτίωση, αλλά το αντίθετο, ο δεύτερος διότι δική του επιλογή ήταν ο Πογιάτος.
Αυτή η εβδομάδα θα περάσει με εσωστρέφεια και οι ημέρες θα είναι δύσκολες.

Ηδη από χθες έχουν γίνει επαφές του Αλαφούζου και με τον Ρόκα και με τον Πογιάτος, ενώ τεχνικός διευθυντής και προπονητής προσπαθούν να βρουν τα αίτια της κακής εικόνας της ομάδας και πιθανότατα αύριο θα μιλήσουν και με τους παίκτες.

Ο Πογιάτος είναι από πολύ νωρίς σε δύσκολη θέση και αν η εικόνα της ομάδας δεν βελτιωθεί άμεσα το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει. Προς το παρόν υπάρχει προβληματισμός και μέχρι εκεί. Η εικόνα της ομάδας με τον Αρη θα παίξει μεγάλο ρόλο, για τις αποφάσεις, που θα ληφθούν μετά από αυτό τον αγώνα.

Ο Αλαφούζος ανέβασε στο διπλάσιο το μπάτζετ της ομάδας φέτος με στόχο να πάει καλύτερα από πέρυσι, να χαίρεται ο κόσμος να τη βλέπει. Μέχρι τώρα η ομάδα δεν βλέπεται και μπροστά στον κίνδυνο να μείνει και εκτός Ευρώπης, την χρονιά που εκτίει την ποινή της ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα λάβει αποφάσεις, πριν χαθούν όλα. Για αυτό και λέμε, ότι ΟΛΟΙ κρίνονται και οι επόμενες δύο εβδομάδες ίσως φέρουν εξελίξεις και αλλαγές.

onsports.gr