Βαθμολογία

Αγιούμπ: «Δεν είναι δικαιολογία, χρειαζόμαστε χρόνο»

Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε έξυπνα στη Λάρισα σύμφωνα με τον Γιασίν Αγιούμπ-«Πρέπει να αναλύσουμε τι έγινε και να μάθουμε απ’ τα λάθη μας». Η έλλειψη σταθερότητας και έξυπνης προσέγγισης, ήταν οι βασικές αιτίες για τη μη νίκη του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Γιασίν Αγιούμπ. Ο Ολλανδός με ρίζες απ’ το Μαρόκο, τόνισε πως χρειάζεται να μάθει το «τριφύλλι» να αμύνεται όταν δεν του… βγαίνει κάτι δημιουργικά. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως αν και δεν αποτελεί δικαιολογία, το «τριφύλλι» χρειάζεται χρόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιασίν Αγιούμπ: «Το πρόβλημα είναι πως δεν ήμασταν σταθεροί. Καις το δεύτερο μέρος είχαμε την μπάλα, έδειχναν κουρασμένοι, δε φαινόταν πως θα απειλήσουν. Βρήκαν ευκαιρία από δικό μας λάθος και πήραν αυτοπεποίθηση. Αν διαρκώς αμύνεσαι, πάντα θα δεχτείς μια ευκαιρία και αυτό συνέβη».

Για το τι έφταιξε: «Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είμαστε νέα ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο. Αν 1-2 γκολ έρθουν και πάρουμε αυτοπεποίθηση θα αλλάξουν πολλά. Πρέπει να δείχνουμε στα ματς τι κάνουμε στην προπόνηση. Δεν είναι δικαιολογία, χρειαζόμαστε χρόνο».

Για το αν πρέπει να αφυπνιστούν: «Το καταλαβαίνω αυτό που είπε ο προπονητής μας, είναι ποδόσφαιρο δεν έχεις χρόνο. Πρέπει να είσαι έτοιμος να νικάς, αυτό μετράει. Δεν έχει σημασία ένα κακό ματς μια κακή στιγμή. Πρέπει να είσαι διαρκώς σταθερός, να αμύνεσαι να μη δέχεσαι γκολ. Πρέπει να αναλύσουμε τι έγινε και να μάθουμε απ’ τα λάθη μας».