Βαθμολογία

Πλατέλλας: «Δεν δεχθήκαμε δεύτερο γκολ κι απαντήσαμε»

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και τόνισε ότι ο βαθμός θα δώσει ώθηση στους «βυσσινί». Το μήνυμά του για την κατάσταση στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν, όπου αγωνίστηκε.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας με την εμπειρία του και την ποιότητά του βοήθησε επιθετικά την ΑΕΛ και είχε συμμετοχή στο γκολ της ισοφάρισης. Ο 32χρονος εξτρέμ είπε αρχικά: «Νομίζω είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε βέβαια να έχουμε δεχθεί και δεύτερο γκολ. Έπειτα όπως πήγαινε το ματς, θέλαμε να πάρουμε έστω έναν βαθμό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο θα βοηθήσει την ομάδα του αυτό το αποτέλεσμα: «Παίξαμε με δύο μεγάλες ομάδες τον ΠΑΟΚ και τώρα τον Παναθηναϊκό και είναι σημαντική η ισοπαλία. Μας αιφνιδίασε ο Παναθηναϊκός, αλλά ήμασταν ψύχραιμοι, πιέσαμε κι έτσι όπως ήταν η εικόνα είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ήμασταν εκεί που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή. Κρατήσαμε το ρευστό 0-1 και πήραμε το αποτέλεσμα. Θα μας δώσει τεράστια ψυχολογία για τη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, είναι σημαντικός ο βαθμός, είμαστε καλά ψυχολογικά και προχωράμε, διότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα».

Ο Πλατέλλας ρωτήθηκε και για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός σίγουρα είναι διαφορετικός, η φιλοσοφία του είναι διαφορετική. Μία ομάδα από την αρχή σίγουρα δεν μπορεί να έχει ομοιογένεια. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του και θα είναι καλύτερος».

Ο Πλατέλλας, παράλληλα, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για την ΑΕΛ, έπαιξε στο Αζερμπαϊτζάν με τη Νέφτσι Μπακού και είπε για την εμπόλεμη κατάσταση με την Αρμενία: «Δυστυχώς έχω μάθει τι έχει γίνει, έχω κρατήσει επαφές με κάποιους φίλους. Κανείς στον κόσμο δεν θέλει πόλεμο. Εύχομαι να σταματήσει γρήγορα αυτό, όλοι είναι άνθρωποι όποια κι αν είναι η χώρα τους. Ειρήνη πάνω απ’ όλα».