Βαθμολογία

Δυνατό ματς στο Αβέρωφ με συγκινήσεις… (PICS)

Ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Αβέρωφ στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX την Κυριακή (27/9).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Με τέρμα που σημείωσε ο Δημήτρης Αλατάς στην εκπνοή του αγώνα, το Αβέρωφ κατάφερε να πάρει τον βαθμό μένοντας στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στον ανταγωνιστικό Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Το ματς ήταν δυνατό και οι δύο ομάδες πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για το θετικό αποτέλεσμα. Ο Δημήτρης Καφαντάρης στο 49΄έδωσε το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» κάνοντας το 0-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχαν στο φινάλε με τον Αλατά, εκμεταλλευόμενοι κατά τον καλύτερο τρόπο και το αριθμητικό πλεονέκτημα μιας και στο 80΄αποβλήθηκε ο Πατρίκης.

Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Κουσιάς, Αλατάς, Μήτσιος, Κυρίτσης (70′ Στεργίου), Λιλολάρι, Παρλάτζας, Νταμπαλέτσιος (53′ Ντέκας), Γραμμένος Θ. (78′ Μπαντέλας), Ταστεμερίδης, Παπαναστασούλης (78′ Ζήκος).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Φώτης Πλίτσης-Κώστας Ακρίβος): Αθανασόπουλος, Πατρίκης, Μερτζανίδης Ηλ., Σουφχάρας, Κοτρώτσιος, Χριστοδούλου, Τσανάς, Ραπτοτάσιος (64′ Γκουντάρας), Βράκας (78′ Μαγγόλας), Καφαντάρης, Καρατζούκος (82′ Μερτζανίδης Φ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Νάκας, Μίχος.