Βαθμολογία

Τρίποντο με ανατροπή για την Αστραπή Νέας Πολιτείας (PICS)

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας επικράτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX του Αμπελωνιακού με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

ΦΩΤΟ: Ιωάννης Ξανθόπουλος

Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο τέλος να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μία μαχητική ομάδα όπως παρουσιάστηκε ο Αμπελωνιακός.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κολιό στο 8’. Στο 25’ ο Κακαζούκης έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1. Ενώ το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Κατσιάνος στο 74’.

Ευκαιρίες χάθηκαν και από τις δύο πλευρές με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει ικανοποιημένους τους παίκτες της Αστραπής, ενώ από την άλλη ο Αμπελωνιακός αν και έκανε φιλότιμη προσπάθεια δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π. (Γ. Καφφές): Μπρέλλας, Ζήσης, Κατσιάνος, Μπόνιας, Κακαζούκης (70΄Φούντας), Μπομπότης, Καφφές, Αθανασιάδη (60΄Χλωρός), Τσινούδης (60΄Μανώλης), Ταρταμπούκας (87΄Ζαχαρούλης), Ιωαννίδης (46΄Καλτσάς).

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Πάνου (75΄Τέγος), Μεσημέρης (87΄Φετάου), Κολιός, Αλεξόπουλος Αχ. (68΄λ.τ Νάκιε), Γκιόνα Μπαρούτζας, Βούκιας (65΄ Αντύπας), Αλεξόπουλος Στ., Πόνηρος.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Πατέτσος, Πάλλας.