Βαθμολογία

Παλικάρια στη βροχή οι παίκτες της ΑΕΛ Κ19 (PICS)

Μία πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε και από ένα θετικό αποτέλεσμα συνέχισε η ΑΕΛ Κ19 το Σάββατο (26/9) στον βροχερό Αμπελώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (0-0).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο βαθμός αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογισθούμε πως η ΑΕΛ αγωνίστηκε από το 60’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του πολύ καλού μέχρι τότε Σούμπαση.

Οι παίκτες του Μίλτου Ζιάκα έκαναν πραγματικά κατάθεση ψυχής. Κοίταξαν στα μάτια τον Παναθηναϊκό και θα μπορούσαν στην επανάληψη να έχουν πάρει ακόμη και τη νίκη αφού Μιλτιάδης και Μεσκούρι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες!

Από την άλλη οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου είχαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν είχαν αποτελεσματικότητα, ενώ σε εξαιρετική ημέρα βρέθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ ο Στέφανος Σουλούκος που «κατέβασε ρολά».

Πραγματικά παλικάρια οι παίκτες της ΑΕΛ που τα έδωσαν όλα και στο τέλος δικαιώθηκαν. Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Μίλτο Ζιάκα και μια ομάδα που έχει πολύ μέλλον με παίκτες που «γυαλίζει» το μάτι τους και τα δίνουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Υπάρχει πολύ ταλέντο σε αυτή την ΑΕΛ και πρέπει αυτά τα παιδιά να στηριχθούν από όλους μας!

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Σουλούκος, Κορτσάρι, Αγγελούλης, Τερζής (70’ Παπακωνσταντίνου), Τσατσελάρι, Σούμπαση, Τσέλα (70’ Μεσκούρης), Μιλτιάδης, Δάκτυλας, Κοτσιανούλης, Σταμάτης.

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Τουρκοχωρίτης, Λαζαρίδης (60’ Κούτσιας), Σιδεράς, Ρόμπι, Ηλιάδης (60’ Δημοσθενιάδης), Καρβούνης (82’ Παυλάκης), Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (70’ Στόιος), Τζαβίδας, Μπιλάλ.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Μάνος, Μπουρονίκος.