Βαθμολογία

Φιλική επικράτηση του Απόλλωνα Λάρισας επί της Νίκης Βόλου

Ο Απόλλων Λάρισας είχε ένα 60λεπτο έντονης πίεσης και κατοχής της μπάλας όπου φυσικά πέτυχε και το νικητήριο γκολ, στο φιλικό προετοιμασίας με την αξιόλογη ομάδα της Νίκης Βόλου.

Ο τεχνικός του λαρισινού συγκροτήματος Γιάννης Μάγγος, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές και να διαπιστώσει, αν αυτά που γίνονται στις προπονήσεις, εφαρμόζονται στα παιχνίδια.

Αναμφίβολα θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, περίπου σαράντα μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συνεχές πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, σωστές αλληλοκαλύψεις, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν την εικόνα του Απόλλωνα στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού αγώνα που σημειωτέον τελείωσε με νικήτρια την ομάδα της Λάρισας με σκορ 1-0.

Το δε γκολ της αναμέτρησης προήρθε από φανταστικό συνδυασμό των Μπάλλα - Μπαστιάνου - Σκούπρα που έβγαλε με την μία παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά, για να ανοίξει ..λογαριασμό με δεξί σουτ, ο νεοαποκτηθέντας αριστεροπόδαρος Ισπανός φορ Brian Martins!

- Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Απόλλωνα Λάρισας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (27/09, 17.00) με τον Αετό στο Μακρυχώρι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αστράς (46' Πρίφτης), Σκούπρας, Καμπέρης, Μόρας, Γκόλιας (60' Οκάν), Καρρίκι (68' Κορομηλάς), Χατζής, Μπάλλας (54' Σούλτσε), Brian Martins (64' Νούσιος), Λίταινας (80' Λουκάς), Μπαστιάνος (72' Μπαλογιάννης).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Περιστερίδης, Αργύρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Πολίμος, Κάρδαρης, Ντομίνγκεθ, Μπόσιο, Οικονομίκος, Σαλαμούρας, Γκονζάλες. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και οι Γκαρσία, Μέτσε, Τσιώλης, Μπαλάφας, Σεφερκόλι.