Βαθμολογία

Σοβαρός τραυματισμός για παίκτη του Διαγόρα!

Από μια πολύ άτυχη στιγμή «σημαδεύτηκε» το φιλικό του Διαγόρα με τον Φοίβο Κρεμαστής (3-0) στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Ο Άγγελος Καρατάσιος σε μια διεκδίκηση με τον Χατζηβαλσάμη έπεσε άσχημα στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί διπλό κάταγμα στο αριστερό του χέρι. Η στιγμή ήταν πραγματικά σοκαριστική καθώς ακόμα και ο θόρυβος από το σπάσιμο ακούστηκε μέχρι και την εξέδρα. Αμέσως οι γιατροί Νίκος Άντερσεν και Γιάννης Μιχαηλίδης που ήταν εκεί έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής πάρα τους πόνους έδειξε τεράστια ψυχραιμία.

Ο ποδοσφαιριστής του Φοίβου Χατζηβαλσάμης που συμμετείχε στη φάση, ήταν απαρηγόρητος, έμεινε πάνω από το κεφάλι του ποδοσφαιριστή του Διαγόρα για αρκετή ώρα και ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη. Ήταν κάτι που έγινε άθελα του και από αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Ο Καρατάσιος αναμένεται να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης κάτι που σημαίνει ότι ο «γηραιός» αντιμετωπίζει θέμα πλέον στα σέντερ μπακ.

Πηγή: news12