Βαθμολογία

Ολυμπιακός Βόλου: Τέλος ο Κουτσιανικούλης – Απέκτησε Γεωργακόπουλο

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Η κινητικότητα στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζεται, καθώς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασία με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και μια μεταγραφή.

Ο Κουτσιανικούλης δήλωσε στο olympiakosvolou.com: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση, τον πρόεδρο της ομάδας, τον μεγαλομέτοχο κ. Τσιμπανάκο, τους συμπαίκτες και όλους γενικά στον Ολυμπιακό Βόλου για την τέλεια συνεργασία που είχαμε. Ωστόσο λόγω κάποιων προσωπικών συνθηκών δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή την χρόνια μαζί. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα. Εις το επανιδείν».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τον Βασίλη Κουτσιανικούλη για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Κώστα Γεωργακόπουλο, ενισχύοντας την επιθετική τους γραμμή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου σέντερ φορ Κώστα Γεωργακόπουλου.

Ο Γεωργακόπουλος για οκτώ χρόνια, από το 2013 έως και το 2020 αγωνίστηκε με την ομάδα της Κέρκυρας που είναι και ο τόπος καταγωγής του. Με τους «Φαίακες» έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αλλά και στη Σούπερ Λιγκ, ενώ για ένα εξάμηνο φόρεσε και την φανέλα του Παναιγιάλειου.

Πέρυσι αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο και μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω κορονοϊού, στην Καλλιθέα. Συνολικά έχει να επιδείξει 22 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ και 47 στη Β’ Εθνική. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλά γκολ με την ομάδα μας!».