Βαθμολογία

Έρχονται αλλαγές στη Φαίη!

Η Φαίη Σκορδά γνωρίζει πως διανύει μία καθοριστική τηλεοπτική σεζόν για την καριέρα της. Το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 τελειώνει σε λίγους μήνες και οι "μνηστήρες" για τη θέση της είναι πολλοί. Ακόμη, αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα εκτός ΑΝΤ1 θα είναι πολύ διαφορετικά και πως πλέον η καριέρα της θα μπει σε μία άλλη πορεία, όχι τόσο πρωταγωνιστική.

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά για εκείνη. Τους λόγους τους έχουμε αναφέρει ξανά. Το σίγουρο είναι πως η σεζόν είναι μεγάλη και η παρουσιάστρια θα κάνει τα πάντα για να ανεβάσει την εκπομπή της. Άλλωστε, από χθες εντάχθηκε και η στήλη των τηλεφωνικών γραμμών, κάτι που το κανάλι του Αμαρουσίου εδώ και χρόνια πρέσβευε πως δεν θα το κάνει.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως τουλάχιστον η πρώτη απόπειρα έγινε με μία πιο χιουμοριστική προσέγγιση, ωστόσο σίγουρα επικοινωνιακά "χτυπά" άσχημα η αντιγραφή στήλης αντίπαλης εκπομπής. Όσο για το αν πέτυχε αυτό το εγχείρημα στην πρώτη του εμφάνιση, είναι ενδεικτό πως η εκπομπή για πρώτη φορά έκλεισε το τελευταίο της 10λεπτο (τότε προβλήθηκε η νέα αυτή στήλη) με διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης).

Θα γίνουν πολλές αλλαγές και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι να έρθουν τα επιθυμητά ποσοστά τηλεθέασης, δεν πρόκειται να σταματήσουν αυτές. Ήδη από σήμερα στο πάνελ προστέθηκε ο Νίκος Παρτσώλης, ώστε να ενισχύσει το σχόλιο στην εκπομπή. Μία άλλη προσθήκη που συζητιέται είναι αυτής της Ραμόνα, για μία ενότητα μόδας. Δεν θα είναι μόνιμα, αλλά θα εναλλάσεται με άλλες.

tvnea.com