Βαθμολογία

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ανδρών για τη Β' Φάση

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας στους Άνδρες με τις ομάδες της Basket League να «μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι» της διοργάνωσης.

Η Β' Φάση για το Κύπελλο Ελλάδας στους Άνδρες ξεκινάει το Σάββατο (26/09) με τον Ολυμπιακό Β' να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Κολοσσό. Την ίδια ώρα ο Διαγόρας Δρυοπιδέων αντιμετωπίζει τον Άρη, η Λάρισα τον Χαρίλαο Τρικούπη, ενώ το παιχνίδι μεταξύ του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ παίρνει "παράταση" για μία εβδομάδα, λόγω των προβλημάτων που ταλανίζουν τους "κυανέρυθρους".

Η δεύτερη φάση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ανδρών θα έχει 7 ομάδες της Basket League και μία από την Α2 Ανδρών, αυτή του Ολυμπιακού Β' που ξεπέρασε το εμπόδιο του Αμύντα με 80-79 στο κλειστό της Πυρκάλ. Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ σχετικά με το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλου Ελλάδος Ανδρών για τη Β΄ Φάση - 1η αγωνιστική έχει ως εξής:

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

Χρήστος Αγγουράκης 17.00 ΑΣ Διαγόρας Δρυοπ. (Ιωνικός) - Άρης

ΣΕΦ (Αιθ. 5) 17.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕ Χολαργού (Κολοσσός)

Νεάπολη Λάρισας 17.00 ΓΣ Αγιάς Ερμής (Λάρισα) – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Σάββατο 3 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ 17.00 ΠΑΟK – Πανιώνιος ΓΣΣ

*Ο αγώνας για τη Β’ φάση - 2η αγωνιστική, μεταξύ των νικητών Ιωνικός/Άρης - Ολυμπιακός/Κολοσσός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό στις 30/09 ενώ ο αγώνας μεταξύ των νικητών ΠΑΟΚ/Πανιώνιος - Λάρισα/Χαρίλαος Τρικούπης αντί 30/9 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7/10/2020».