Βαθμολογία

Εμφατική νίκη για τον Σμόλικα

Λίγο πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α' DE-TOX ΕΠΣΝ Λάρισας, ο Σμόλικας υποδέχθηκε στο γήπεδο της Φαλάνης το Αβέρωφ και επικράτησε με σκορ, 4 - 1!

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, μιας και ο Σμόλικας θα αντιμετωπίσει το Κιλελέρ στη πρεμιέρα, ενώ στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος το Αβέρωφ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Αμπελιά.

Τόσο ο Γιώργος Μάτος όσο και ο Δημήτρης Κουκουλιάφκας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές στο μεταξύ τους παιχνίδι που αποτέλεσε και πρόβα τζενεράλε λίγο πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις των ομάδων στο πρωτάθλημα...

Για την ιστορία, το σκορ έληξε 4 - 1 υπέρ του Σμόλικα, με τον Ανδρέα Χατζηλιόντα να «ανοίγει» το σκορ στο 23' με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Στο 35' ο Κώστας Πράπας διπλασίασε τα τέρματα για τον Σμόλικα με σουτ από θέση βολής, ενώ ο υπό δοκιμήν Γιάννης Βλαχάκης έκανε το 3 - 0 στο 45', με αυτό να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και στο 52' το Αβέρωφ μείωσε σε 3 - 1 με σκόρερ τον Θανάση Νταμπαλέτσιο, ενώ το τελικό 4 - 1 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Παπαγεωργίου στο 75ο λεπτό.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Γραβάνης, Περδίκης, Κολοβός, Σκούπρας, Λιάκος, Πετάνι, Χατζηλιόντας, Πράπας Δ., Πράπας Κ., Κατσαρός.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαγιάννης, Λάλλος, Παπαγεωργίου, Χασιώτης, Γκόλτζιος, Καζάκος.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Κυρίτσης, Μπαντέλας, Κουσιάς, Αλατάς, Λιλολάρι, Παρλάντζας, Γραμμένος, Νταμπαλέτσιος, Παπαναστασούλης, Ταστεμερίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μανώλης, Κορώνας, Μήτσιος, Στάμου, Κανιούρας, Γκέκας, Ζήκος, Στεργίου, Τζήκας.