Βαθμολογία

Γκρίνια στον ALPHA...

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ξεκίνησε η γκρίνια στον ALPHA, μιας και ο πρώτος απολογισμός (λίγες μόλις εβδομάδες μετά τις πρεμιέρες) είναι αρνητικός. Ειδικότερα το πρόβλημα εστιάζεται στις εκπομπές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, της Ελεονώρας Μελέτη, αλλά και στο Bachelor (ως προς την επιλογή των παικτών που συμμετέχουν).

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το κλίμα στο σταθμό είναι βαρύ για συγκεκριμένα στελέχη που έχουν και την ευθύνη του προγράμματος, δεδομένου ότι το πρόβλημα όπως παρουσιάζεται δεν είναι μεμονωμένο, αλλά συνολικό… Δηλαδή, τόσο για το πώς δομήθηκαν οι νέες ζώνες, όσο και για το περιεχόμενο ορισμένων εκπομπών. Για παράδειγμα στο κανάλι αναγνωρίζουν τη δυναμική και τις ικανότητες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μπροστά από το φακό, αλλά – ταυτόχρονα, διαπιστώνουν (εκ των υστέρων) ότι η εκπομπή της δεν έχει concept!

Την ίδια ώρα τα νεύρα είναι τεταμένα και οι πρώτοι καβγάδες (μεταξύ παρουσιαστών και εμπνευστών) είναι γεγονός… Ωστόσο γίνεται προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και κυρίως να βρεθούν λύσεις ώστε να ενισχυθούν τα προγράμματα που εμφανίζονται αδύναμα στον ανταγωνισμό.

Πηγή: enimerosi24