Βαθμολογία

«Εθισμένος» στις νίκες ο Ηρακλής Λάρισας! (PICS)

Άλλη μία ελπιδοφόρα εμφάνιση για τον Ηρακλή Λάρισας το απόγευμα της Τετάρτης (23/9) στο γήπεδό του στη Νεάπολη κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Ηρακλής Λάρισας της Γ’ Εθνικής επικράτησε με σκορ 2-0 απέναντι σε μία μαχητική ομάδα αν και «νεοφώτιστη» που θα παλέψει με αξιώσεις για την παραμονή της στην κατηγορία. Το φιλικό παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν μία πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Το ματς είχε δυνατές μονομαχίες, περίσσιο πάθος αλλά γενικά δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου είχε τη ουσία και πήρε και πάλι άριστα στο πιο δυνατό αναμφίβολα φιλικό τεστ έως τώρα. Ο Ηρακλής δείχνει να είναι πραγματικά «εθισμένος» στις νίκες και όπως έχουμε ξαναγράψει έχει αποκτήσει ψυχολογία και αυτό σίγουρα είναι το σημαντικότερο.

Να μην ξεχνάμε πως η ομάδα του νομού μας έπαιξε πριν τρεις ημέρες άλλο ένα δυνατό φιλικό τεστ στη Φήκη και υπήρχε μεγάλη κούραση. Από την άλλη για την ομάδα της Πιερίας ήταν μόλις το τρίτο φιλικό τεστ.

Το σκορ άνοιξε στο 56΄ο Γιώργος Κακαβίτσης με κεφαλιά μέσα στην περιοχή. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στην εκπνοή του αγώνα ο Ηλίας Μαυρομάτης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Ο Ηρακλής απώλεσε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει κυρίως με τους Ζαφειρίου (44΄), Χατζηλιάδη (46΄), Τάρτα (51΄) και Γκιουρσάνη (55΄). Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι που είχαν καλή παρουσία ειδικά στο πρώτο μέρος απείλησαν κυρίως με τους Γαρυφαλλόπουλο και Κόλα αλλά ο εξαιρετικός κίπερ Τάσος Παπαγιάννης εξουδετέρωσε κάθε κίνδυνο δείχνοντας γι’ ακόμη μία φορά την αξία του.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Αθανασιάς, Στοϊνοβιτς Χ., Τάρτας, Γαλάνης, Μπάμης, Χατζηλιάδης, Ναρίνογλου, Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Έπαιξαν και οι: Σπηλιόπουλος, Μούλιας, Μαυρομάτης, Χριστακέας, Παπαδάκος, Σκαφιδάς, Στοϊνοβιτς Λ., Φώτος, Χατζόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Λ. Μπίλλης): Καλαϊτζίδης Τ., Δαλαμήτρας, Χατζηδίμπας, Τουλκερίδης, Μυστρίδης, Γιατζιτζόγλου Π., Καλαϊτζίδης Ν., Κόλα, Μανερέτης, Γαβριηλίδης Θ., Γαρυφαλλόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Μότσιας, Τσενεκλής, Σταλίκας, Ναζλίδης, Γιατζιτζόγλου Σ., Κατσάρας, Καρτσαμπάς, Γαβριηλίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Αντωνίου με βοηθούς τους κ.κ. Κοτούμπα Δ. και Σκυβαλίδα.