Βαθμολογία

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Κεραυνός Δρυμού 5-3 σε φιλικό παιχνίδι

Σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι αναμετρήθηκαν στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" της Τσαριτσάνης ο Οικονόμος και ο Κεραυνός Δρυμού, που έδειξαν ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 5-3 υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Νίκος Φώλλας επέλεξε να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, ενώ - από την πλευρά του - ο Κώστας Καζάκης εμφάνισε ένα καλοδουλεμένο σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του.

Η διακύμανση του σκορ:

5' 0-1 Tζιώλας

7' 1-1 Κοντοθανάσης (πέν.)

41' 2-1 Χατζής

44' 3-1 Λαβαντσιώτης

45'+2' 3-2 Ζιαγκλιαβός

71' 4-2 Χατζής (πέν.)

79' 5-2 Ζαρκαδής

83' 5-3 Ζιαγκλιαβός.

Τον αγώνα διηύθυναν με επιτυχία οι Ντίνος Δημεράς - Άγγελος Κουρέτσος - Δημήτρης Δίχρης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Ν.Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Στ.Δραχαλίβας (57' Ζαρκαδής), Ντελής (46' Μινασίδης), υπό δοκιμήν παίκτης (46' Αποστολάκης), Πάτσης, Ντάλλας (46' Βογιατζής), Χατζής (81' Χ.Ε.Μουλτσιάς), Λαβαντσιώτης (57' Πατσιούρας), Κοντοθανάσης, Κωνσταντινίδης (75' Δ.Μουλτσιάς).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΥΜΟΥ (Κώστας Καζάκης): Aθανασόπουλος, Καρακώστας, Δαχλύθρας, Κοντολάρι, Καραγκιόζης, Ζιαγκλιαβός, Παναγιώτου, Λαγιόκαπας, Κόγιος, Γκόγκουρας, Τζιώλας.

Αγωνίσθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Κατής, Καϊμακάμης, Αρσένης, Ρούσι, Ν.Γκαντούνας, Στ.Γκαντούνας, Λιάκος, Ζιάρρας, Ζιώγας.

* Νέο φιλικό αγώνα θα δώσει την Κυριακή ο Οικονόμος, υποδεχόμενος στην Τσαριτσάνη τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, εκ των αντιπάλων του στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.