Βαθμολογία

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τον 23χρονο διεθνή γκολκίπερ Λευτέρη Αστρά

Την απόκτηση του νεαρού διεθνή και εξελίξιμου τερματοφύλακα Λευτέρη Αστρά ανακοίνωσε την Τετάρτη (23/09) το βράδυ η ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της Λάρισας ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Λευτέρη Αστρά, ουσιαστικά μετά από ένα χρόνο, αφού ενώ είχε συμφωνήσει μαζί του, πέρυσι τον Αύγουστο του 2019, ο ίδιος πήρε μεταγραφή για την Σαν Φερνάντο στην Ισπανία και έτσι δεν κατέστη δυνατόν να έρθει στον Απόλλωνα.

Ο Λευτέρης που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων (10 συμ.) και Ελπίδων (5 συμ.) έχει αγωνισθεί ακόμη σε Πανιώνιο και Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Λευτέρης Αστράς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Φεβρουαρίου 1997 (ηλικία 23 έτη) και έχει ύψος 1.90.

Η ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ: Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 23χρονο διεθνή τερματοφύλακα, Λευτέρη Αστρά. Ο Λευτέρης που είναι γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου 1997, αγωνιζόταν στην ισπανική Σαν Φερνάντο, είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες των Νέων και των Ελπίδων της χώρας μας, ενώ έχει αγωνισθεί ακόμη σε Πανιώνιο και Απόλλωνα Σμύρνης.

Θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους γκολκίπερ της χώρας μας, ενώ προπονούνταν με τον βετεράνο Νίκο Σαργκάνη. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει στην επίτευξη των φετινών μας στόχων.