Βαθμολογία

ΕΕΑ: Τέσσερις ΚΑΕ πήραν πιστοποιητικό

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε τα πρώτα πιστοποιητικό συμμετοχής σε Κύμη-Λαύριο, τον ΠΑΟΚ, το Περιστέρι και τον Προμηθέα

Τα πρώτα πιστοποιητικά συμμετοχής για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όσον αφορά τις ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, η ΕΕΑ ανακοίνωσε πως «η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ: ΚΑΕ ΚΥΜΗ, ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ΚΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

Την Πέμπτη (24/9) αναμένεται στην συνεδρίαση της να ανακοινώσει και άλλες ΚΑΕ που έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο, προκειμένου να αδειοδοτηθούν. Ο φάκελος πάντως, που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όσον αφορά την εξέταση του είναι εκείνος που αφορά τον Πανιώνιο.

Στον «Ιστορικό» όλα είναι ακόμη ρευστά και το μεγάλο ζήτημα των προηγούμενων ημερών ήταν η κατάθεση της εγγυητικής ύψους 60.000 ευρώ. Μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις για να πάρει μια ΚΑΕ πιστοποιητικό συμμετοχής.

Σε κάθε περίπτωση η Πέμπτη (24/9) συνολικά είναι μια ημέρα που θα υπάρξουν ανακοινώσεις για όσες ακόμη ΚΑΕ θα πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής αλλά και για όσες δεν θα έχουν πλήρη φάκελο.