Βαθμολογία

Φιλική ήττα με χαμένες ευκαιρίες για Απόλλωνα Λάρισας στα Τρίκαλα

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε ο Απόλλων Λάρισας που αντιμετώπισε τον ΑΟ Τρίκαλα στο Ελευθεροχώρι. Η λαρισινή ομάδα που προσπαθεί να βρει τα αγωνιστικά "πατήματα" της, άσκησε πίεση στον αντίπαλο της και δημιούργησε φάσεις, παρότι οι παίκτες της δεν βρήκαν δίχτυα...

Αν και το σκορ λίγη σημασία έχει, έληξε με 2-0 υπέρ των τυπικά γηπεδούχων, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε μέσα σε δύο λεπτά στην επανάληψη και αφού πρώτα οι Λαρισαίοι έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν πρώτοι γκολ.

Στο 7' κεφαλιά του Γκουντρουμπή, περνάει λίγο αουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το δυνατό σουτ του Λίταινα στο 18'. Στο 41' ο Μπαστιάνος με σέντρα σουτ "σημαδεύει" το δοκάρι της τρικαλινής εστίας, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου στο 47' ο Γκουντρουμπής δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Έτσι στο αμέσως επόμενο λεπτό (48') ο Σκόνδρας με ωραία εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, με τον Αλμπάνη να ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 50′.

Στο 55' ωστόσο ο Νούσιος έχασε από το σημείο του πέναλτι μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ και να ξαναβάλει τον Απόλλωνα στο παιχνίδι. Με την λαρισινή ομάδα δεν αγωνίσθηκαν οι Μπάλλας, Σκούπρας, Γκόλιας, Καμπέρης που γυμνάσθηκαν μόνοι τους.

Ο Γιάννης Μάγγος είχε την ευκαιρία να αποκομίσει χρήσιμα συμπεράσματα από τους παίκτες που χρησιμοποίησε ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας των "κυανόλευκων".

ΑΟ Τρίκαλα: Γκάρας (53’Αρμάντο), Πιαστόπουλος (70’Ντάνας). Σουλιώτης (’70Ζώγκος), Κεχαγιάς (53’Ντιαλόσι), Νιάρος (’70Διαμαντοπούλος), Ριζογιάννης (83’Κλεμέντε), Σκόνδρας (’78Λαμπιρης), Παπαγεωργίου (70′ Λίτσιος), Πέλκας (53’Ευθυμίου), Αλμπάνης (62′ Στεφανίδης), Σταματής (62 Μόλλα).

Απόλλων Λάρισας: Πρίφτης, Νούσιος, Μπαστιάνος, Οκάν, Μόρας, Καρίκι, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης, Σούλτσε, Γκουτρουμπής.

Αγωνίσθηκαν ακόμη και οι Παναγιώτου, Μπρέμπος, Γεωργακόπουλος, Λουκάς, Νύκταρης και Κορομηλάς.


ΦΩΤΟ: sportrikala