Βαθμολογία

Πανιώνιος: Συνεχίζεται το δράμα

Τη χειρότερη περίοδο των 130 χρόνων ιστορίας του, περνά ο Πανιώνιος, που βρίσκεται ένα βήμα από τον... ποδοσφαιρικό αφανισμό - Τα τελευταία σενάρια.

Η χτεσινή μέρα ήταν μια από τις δυσκολότερες στην τεράστια ιστορία του Πανιωνίου. Οι συζητήσεις του Νίκου Ζαμάνη με τους επίδοξους επενδυτές, έπεσαν στο κενό και έτσι η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν δήλωσε τελικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα με αφανισμό.

Πλέον, υπάρχουν δυο δρόμοι για τους «κυανέρυθρους». Ο πρώτος που αποτελεί και μονόδρομο για την ύπαρξη της ομάδας, είναι η συμμετοχή στη Γ' Εθνική (τέταρτη κατηγορία), εφόσον φυσικά το δεχτεί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Και αυτό διότι έχουν γίνει ήδη οι κληρώσεις των ομίλων.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η ΕΠΟ θα δεχτεί να μπει από το... παράθυρο ο Πανιώνιος, προκειμένου να μην αφανιστεί. Εφόσον προχωρήσει αυτό το σενάριο, υπάρχει ήδη ένα πλάνο σωτηρίας, αλλά και... αναγέννησης του συλλόγου, έτσι ώστε να επιστρέψει με σταθερές βάσεις εκεί που πραγματικά ανήκει, στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλείεται και το σενάριο, να μην αγωνιστεί στη Γ' Εθνική και να καταλήξει στο Γ' τοπικό της ΕΠΣΑ, κάτι που σημαίνει... πλήρη αφανισμό της ομάδας.

onsports.gr