Βαθμολογία

«Πρόβα τζενεράλε» για ΑΕΛ και Αλκαζάρ (PICS)

Τη Δευτέρα (21/9) το πρωί στις 11 διεξήχθη ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι στο Στάδιο Αλκαζάρ ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και την Κ19.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι ήταν και μία «πρόβα τζενεράλε» για την «Βασίλισσα» του κάμπου που σε μία εβδομάδα ακριβώς θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο Αλκαζάρ για την 3η αγωνιστική της Super League.

Όσοι βρέθηκαν στο ανακαινισμένο Αλκαζάρ πραγματικά εντυπωσιάστηκαν από την εξαιρετική εικόνα του αγωνιστικού χώρου! Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως είναι πραγματική τσόχα. Δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα και ήταν χαρά όλων των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν και ουσιαστικά εγκαινίασαν τον αγωνιστικό χώρο.

Να αναφέρουμε πως στον χώρο του Σταδίου βρέθηκαν το πρωί και άτομα της Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και την Αστυνομίας όπου είχαν συζήτηση με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΑΕΛ ώστε όλα να είναι πανέτοιμα για την ερχόμενη Δευτέρα. Υπήρχε μεγάλη ικανοποίηση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την πορεία και την ολοκλήρωση των έργων.

Φτάνοντας στο γήπεδο είδαμε πως έχουν τοποθετηθεί και τα τουρνικέ στις εισόδους του Σταδίου ενώ τα συνεργεία δουλεύουν αδιάκοπα και είναι δεδομένο πως την επόμενη Δευτέρα όλα θα είναι έτοιμα.

Για την ιστορία το φιλικό παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νικητή της ΠΑΕ ΑΕΛ με σκορ 4-0. Τρία γκολ σημείωσε ο Ζαχαράκης και ένα ο Γρηγορόπουλος. Πολύ καλά στοιχεία και από τους νεαρούς της Κ19 που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

ΠΑΕ ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπάγιτς, Μούζεκ, Δάκτυλας, Μαϊδανός, Γρηγορόπουλος, Γκαζάλ, Χαλάτσης, Γλυνός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζαχαράκης.

Έπαιξαν και οι: Στοΐνοβιτς Θ., Λουφάκης, Κοτσιανούλης, Βινίσιους.

ΑΕΛ Κ19 (Μίλτος Ζιάκας): Σουλούκος, Κορτσάρι, Αγγελούλης, Τερζής, Τσατσελάρι, Τζέλα, Μερσκούρης, Μιλτιάδης, Κερίμ, Δρόσος, Σταμάτης.

Έπαιξαν και οι: Σούμπασης, Κυριζάκης, Αετόπουλος, Λυγούρας, Δράκος, Παπακωνσταντίνου, Πλακιάς, Μυλωνάς, Aντωνόπουλος.