Βαθμολογία

Χαρακτήρα νικητή «χτίζει» ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό τεστ έδωσε ο Ηρακλής Λάρισας της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος) το απόγευμα της Κυριακής (20/9). Αυτή τη φορά αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Φήκη Τρικάλων, ομάδα που θα συναντήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου επικράτησαν με σκορ 1-2 και έτσι συνέχισαν με μία ακόμη νίκη, ένα αποτέλεσμα που «χτίζει» ψυχολογία νικητή.

Το ματς διεξήχθη σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Η αναμέτρηση ήταν δυνατή με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα και σε αρκετά σημεία θύμισε επίσημο ματς.

Σε κάθε περίπτωση ο Ηρακλής Λάρισας έδειξε για ένα ακόμη ματς πως έχει την ικανότητα να σκοράρει και να παίρνει νίκες. Η Λαρισινή ομάδα αγωνίστηκε με πάθος, διεκδίκησε το αποτέλεσμα και κατάφερε αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ να γυρίσει το ματς και αν ήταν περισσότερο ουσιαστική θα μπορούσε να είχε σημείωσε τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ.

Η Φήκη έδειξε πως διαθέτει ένα καλό σύνολο που θα παλέψει για την παραμονή και θα κάνει αρκετές «ζημιές» ιδιαίτερα εντός έδρας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η προετοιμασία που έχει γίνει στην ομάδα του Ηρακλή είναι άκρως επαγγελματική, απαιτητική και σίγουρα αυτή τη περίοδο υπάρχει μεγάλη κόπωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Ηρακλή έπαιξαν σοβαρά σε ένα ακόμη ματς και πήραν τη φιλική νίκη που τους «φτιάχνει» ακόμη καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Στο 15’ ο Διβανές εκτέλεσε το φάουλ από καλή σημείο και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιωάννου με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 42’ ο Κακαβίτσης με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 61’ ο Φώτος σκόραρε με ωραίο τελείωμα για το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε σκοράρει και άλλες φορές στην επανάληψη.

Φήκη (Τάκης Ρούσας): Ράπτης, Γιάννουλας, Γκαντιάς, Τεντολούρης, Σκρέκας, Καλαμαράς, Στεργίου, Μωραΐτης, Ιωάννου, Διβανές, Ξαγαράς.

Έπαιξαν και οι: Γερεντές, Ματζώρος, Ντίνος, Ντόντας, Νούλας, Μπονέλης, Ντούλαλας, Κουτής, Μήτσιος, Μπακάλης.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Στοΐνοβιτς Χ., Τάρτας, Γαλάνης, Μπάμης, Χατζηλιάδης, Γκιουρσάνης, Στοΐνοβιτς Λ., Ζαφειρίου, Κακαβίτης.

Έπαιξαν και οι: Χατζόπουλος, Μαυρομάτης, Σκαφιδάς, Χριστακέας, Φώτος, Μούλιας, Μπαλαμώτης, Παπαδάκος, Αθανασιάς, Ανατολού.