Βαθμολογία

Έκλεισε η ώρα προβολής του «Style me up»...

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε να ξεκινήσει το Style me Up, το νέο παιχνίδι μόδας που θα παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου στο Open. Η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Γιάννης Λάσκος και ο Δμήτρης Αλεξάνδρου έχουν πάρει ήδη τις θέσεις τους στην κριτική επιτροπή και ετοιμάζονται για τα γυρίσματα του που είναι πολύωρα και απαιτητικά. Παράλληλα, σε ειδικό ρόλο συμβούλου θα δούμε και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό υπήρχε για την ώρα προβολής του, καθώς δεν είχε αποφασιστεί μέχρι τώρα αν θα μεταδίδεται πριν ή μετά το The Booth. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, τελικά θα μεταδίδεται κάθε μέρα στις 14.00. Αυτό σημαίνει ότι θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο ο ανταγωνισμός στη μεσημεριανή ζώνη, αφού προστίθεται ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος.

Θυμίζουμε ότι εκείνη την ώρα στον Alpha προβάλλεται το Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο Star ο Ντετέκτιβ Μονκ, στον ΣΚΑΪ το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και στον ΑΝΤ1 η επανάληψη του “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς η παρουσία του Style me Up θα προκαλέσει πονοκέφαλο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το κοινό που την παρακολουθεί είναι κυρίως γυναικείο. Και δυστυχώς,  ακόμα να συγκινήσει τις τηλεθεάτριες που επιλέγουν εκείνη την ώρα να δει τηλεόραση.

Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Open χει προγραμματιστεί για τις 28 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία εβδομάδα αργότερα.

tvnea.com