Βαθμολογία

Αγωνιστικά τεστ και ενημέρωση για τους διαιτητές της ΕΠΣΛ

Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο της ΕΔ/ΕΠΣΛ για τους διαιτητές που μετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Το σεμινάριο περιελάμβανε αγωνιστικές δοκιμασίες στο στάδιο Αλκαζάρ, ενώ στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για τις τροποποιήσεις των κανόνων ποδοσφαίρου που θα ισχύσουν τη φετινή σεζόν 2020-21. Οι διαδικασίες έγιναν βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου με θερμομέτρηση όλων των διαιτητών και μελών της ΕΔ/ΕΠΣΛ κατά την είσοδό τους στο στάδιο Αλκαζάρ από τον γιατρό κ. Χρήστο Χατζούλη, αλλά και ό,τι άλλο προβλέπεται.

Συμμετείχαν πάνω από 50 διαιτητές και βοηθοί πλην όσων είχαν οριστεί σε φιλικά παιχνίδια κατά τη χθεσινή ημέρα. Από την πλευρά της ΕΔ/ΕΠΣΛ το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Λιόλιος, ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Αντώνης Βαλιώτης και το μέλος κ. Πέτρος Τσακνάκης, ενώ στη διαδικασία συμμετοχή είχαν ο αξιολογημένος διαιτητής κ. Δημήτρης Μίχος και το πρώην μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ, κ. Γιάννης Κωστής.

Όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ, κ. Λιόλιος «είμαστε ικανοποιημένοι τόσο από τη συμμετοχή, όσο και από τις επιδόσεις των διαιτητών και βοηθών διαιτητών οι οποίοι έδειξαν ετοιμότητα ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν».

Πηγή: Ελευθερία