Βαθμολογία

Αναβολή φιλικού στη Γ’ Εθνική, λόγω ύποπτου κρούσματος

Φιλικό παιχνίδι ομάδων Γ’ Εθνικής αναβλήθηκε, λόγω υποψίας κρούσματος προπονητή. Η πανδημία του κορονοϊού επηρεάζει και την προετοιμασία των ομάδων της Γ’ Εθνικής. Το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στην Κηφισιά και τη Σαντορίνη 2020 αναβλήθηκε, καθώς μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας των βορείων προαστίων, ενδέχεται να είναι θετικός.

Η Κηφισιά ενημέρωσε τη Σαντορίνη και ο προπονητής Νίκος Κούστας που είχε πυρετό, μπήκε σε καραντίνα και περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ για κορονοϊό. Σε τεστ αναμένεται να υποβληθεί και η ομάδα, ενώ για τέσσερις μέρες δεν πραγματοποιηθεί καμία αθλητική δραστηριότητα.

Η ενημέρωση της Κηφισιάς: «Κατά την χθεσινή ημέρα ο προπονητής μας ήταν εμπύρετος και καταβεβλημένος, πράγμα που τον οδήγησε στο να διεξάγει το τεστ ώστε να διαπιστωθεί αν είναι θετικός ή όχι στον κορονοϊό. Περιμένοντας τα αποτελέσματα ο coach μπήκε στην διαδικασία της καραντίνας και των διαδικασιών που απαιτούνται. Χαίρει άκρας υγείας χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο είναι η υπευθυνότητα και η σοβαρή στάση απέναντι στα γεγονότα.

Έτσι, ο προγραμματισμένος σημερινός φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Σαντορίνη 2020 μετά από τη σύμφωνη γνώμη των δυο σωματείων αναβάλλεται ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα. Στις επόμενες δυο ημέρες όλη η ομάδα μας θα υποβληθεί σε τεστ ενώ για τις 4 ημέρες που θα ακολουθήσουν δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική δραστηριότητα. Ζητούμε συγνώμη από το φιλικό σωματείο της Σαντορίνης 2020».