Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Αετό Μακρυχωρίου στην Τσαριτσάνη

Εκμεταλλευόμενος την πληρέστερη προετοιμασία του αλλά και την επάρκεια του έμψυχου υλικού του, ο Αετός Μακρυχωρίου επιβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Οικονόμου Τσαριτσάνης σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" με 4-2.Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα (ΦΩΤΟ), μάλιστα, ανέτρεψαν στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα, φθάνοντας στην νίκη γοήτρου, τρεις εβδομάδες πριν οι ομάδες ριχτούν στον "μαραθώνιο" της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Φώλλα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 27' με πλασέ από αριστερά του στρατευμένου Στέλιου Δραχαλίβα, ενώ το γκολ αυτό "χώρισε" τους αντιπάλους, πριν οδηγηθούν στην ανάπαυλα.Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (47'), ο Κατσαμάγκας ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτυ, ισοφαρίζοντας, και στο 63' ο ίδιος παίκτης - σε φάση διαρκείας - με σουτ "έγραψε" το 1-2.Στο 72' με νέο πέναλτυ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-3 (ευστόχησε από τα 11 μέτρα ο Κολοβός, απέναντι στον 15χρονο τερματοφύλακα Νέστορα Δραχαλίβα) και στο 89' ο Μάντζαρης με σουτ πέτυχε το 1-4. Το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντινίδη στο 90'+2'.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Θωμάς Μπουρουζίκας με βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα - Δημήτρη Μίχο.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας (65' Ν.Δραχαλίβας), Μιφτάρι (55' Βογιατζής), Στ.Δραχαλίβας, Ντελής, υπό δοκιμήν παίκτης, Πάτσης (74' Αποστολάκης), Ντάλλας (83' Κωνσταντινίδης), Χατζής, Τσουμάνης, Λαβαντσιώτης, Χ.Γ.Μουλτσιάς.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής (46' Αναστασίου), Γκαμπέτας (74' Γκατζιούρας), Μπάρδας (46' Μητάκος), Σιάτρας, Κουμπούρας (70' Δραγατσίκης), Ζησούλης (70' Παπαδόπουλος), Κολοβός (74' Μπενεχούτσος), Αλεξανδρής (66' Σπανός), Κατσαμάγκας (66' Μουξιός), Μάντζαρης, Λεσάι (70' Γαγάρας).

* Δύο νέους φιλικούς αγώνες θα δώσει - κατά την διάρκεια της εβδομάδας - ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, την Τετάρτη με αντίπαλο τον Κεραυνό Δρυμού και την Κυριακή με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ομάδα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.