Βαθμολογία

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μπραμπίγια για τα Χανιά!

Ο Μπραμπίγια επιστρέφει έτσι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στη Σούπερ Λιγκ 2 μετά τον τελευταίο χρόνο που αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος με την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς. Οι Ελληνες τον “γνώρισαν” στο δεύτερο μισό της προπέρσινης περιόδου 2018-19, παίζοντας για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο είχε μία εξαιρετική παρουσία με 6 γκολ σε 15 παιχνίδια…

Πρόκειται για δεκάρι, Βραζιλιάνο, ο οποίος έτσι θα “βρει” στην ομάδα των Χανίων έναν άλλο συμπατριώτη του, τον Καρλίτο. Η συμφωνία με τον Μπραμπίγια μπορεί να θεωρείται δεδομένη και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στα Χανιά προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις.

Η μεταγραφή αυτή επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Αλέκου Βοσνιάδη ο οποίος είχε μιλήσει για την ανάγκη απόκτησης παικτών στη μεσοεπιθετική γραμμή και λίγο μετά προκύπτει αυτός να είναι ο Μπραμπίγια… Μένει φανεί ποια θα είναι η επόμενη λύση που θα ακολουθήσει, καθώς είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα ακολουθούσε τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή.

Πηγή: athlitiko